Dolar 32,5379
%0.16
Euro 34,9148
%-0.16
Altın 2.436,950
%0.03
Bist-100 9.717,00
%-0.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Öztüre'den sağlığa bir destek daha

Öztüre'den sağlığa bir destek daha

İzmir'in Bergama ilçesindeki Dr. Faruk İlker Bergama Devlet Hastanesi'ne hayırsever işadamı Mithat Öztüre tarafından, içinde hemodiyaliz ünitesi, fizik tedavi yataklı servisleri ve ilave poliklinikler bulunacak toplam 3 bin metrakare kapalı alana sahip beş katlı ek bina yaptırılması için protokol imzalandı.

  • Ege Postası
  • 26.12.2017 - 17:05

2018'de temeli atılıp, aynı yıl içerisinde tamamlanacak 5 katlı ek bina için İzmir Valiliği'nde protokol imzalandı. Protokol imza törenine İzmir Valisi Erol Ayyıldız, hayırsever işadamı Mithat Öztüre, İzmir İl Sağlık Müdürü Bediha Salnur ve Bergama Dr. Faruk İlker Devlet Hastanesi Başhekimi Osman Himmetoğlu katıldı. Protokolü Vali Ayyıldız, hayırsever Öztüre ve İl Sağlık Müdürü Salnur imzaladı.

Protokol gereği, hayırsever Öztüre tarafından yaptırılacak Necla-Mithat Öztüre Ek Poliklinik Binası, her biri 600 metrekarelik beş katlı olacak ve içinde hemodiyaliz ünitesi, fizik tedavi yataklı servisleri ve ilave poliklinikler yer alacak.

Dr. Faruk İlker Bergama Devlet  Hastanesi'ne daha önce de 4 katlı ek poliklinik binası yatıran hayırsever Öztüre, şu an yapımı süren içinde acil servis ve yoğun bakım ünitesi bulunan 4 katlı binanın da yapılması için de destek sağlamıştı. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.