Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Özkoç'a İzmir'den destek!

Özkoç'a İzmir'den destek!

CHP Grup Başkan Vekili Engin Özkoç’un, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı basın toplantısında sert sözlerle hedef alması ve Meclis’teki yumruklu kavga gündem olurken, İzmir siyasetinde AK Parti cephesinde Özkoç’a tepkiler yükselirken, CHP İzmir İl Örgütü de Özkoç’u savundu. AK Partililerin tepkilerinin ardından CHP'liler de savundu

  • Ege Postası
  • 05.03.2020 - 00:12

TBMM Genel Kurulu'nda AK Parti ve CHP milletvekilleri arasında kavga yaşandı. Meclis Başkanvekili Süreyya Sadi Bilgiç başkanlığında toplandı. Oturumda CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç konuşma yaptı.

AK Parti milletvekilleri, konuşma sırasında Meclis'te düzenlediği basın toplantısındaki sözleri üzerinden Özkoç'a tepki gösterdi. Meclis Genel Kurulu'nda AK Parti ile CHP milletvekilleri arasında yumruklu kavga yaşandı. AK Parti cephesi Özkoç'a tepki gösterirken, İl Başkanı Deniz Yücel ve CHP'li vekiller de sosyal medya üzerinden Özkaç’a destek verdi.

İşte o paylaşımlar

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Tuncay Özkan: AKP Genel Başkanı Erdoğan, CHP liderine hakaret edince soruşturma yok. CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç iade edince dava açılıyor. Cumhurbaşkanlığı zırhını bırak öyle gel!

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel: Partimize ve Genel başkanımıza hakaret ederek saldırıda bulunanlar, Grup Başkan Vekilimiz bu hakaretlere kendilerinin diliyle cevap verince ortalığı ayağa kaldırıyorlar. Önce aynaya bakacaksınız. Seninleyiz Engin Özkoç!

CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel: AKP Genel Başkanı, sen herkese hakaret edeceksin. Şehitlere “Kelle” diyeceksin. “Tane” diyeceksin. Sana gerçekleri söyleyen herkese hakaretler yağdıracaksın. Engin Özkoç gibi yürekli Milletvekillerimiz senin peşini bırakmayacak. Özkoç seninleyiz.

CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan: Nezaket nezaketi, öfke öfkeyi getirir. Sayın Engin Özkoç'un yaptığı konuşma gayet makul bir tepkidir. Sorun arayan bu konuşmayı doğuran konuşmaya baksın. Seninleyiz Engin Özkoç

 CHP İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır: Sessiz çoğunluğun güçlü sesi, CHP’nin onuru oldun, yanındayız ve Seninleyiz Engin Özkoç!

CHP İzmir Milletvekili Ednan Arslan: Engin Özkoç sen gerçekleri haykırmaya devam et. Doğruları söylemek cesaret ister. Cesaret bulaşıcıdır.

CHP İzmir Milletvekili Tacettin Bayır: Doğruların; tehditlerle, saldırılarla, baskılarla üstü kapatılamaz. Doğruları; her zaman söylemeye, en yüksek bir biçimde haykırmaya, savunmaya devam edeceğiz. Çünkü yanlışları alkışlamak, örtbas etmek ülkemize verilecek en büyük zarardır. Seninleyiz Engin Özkoç

CHP İzmir Milletvekili Mahir Polat: AKP Genel Başkanı’nın kirli sözlerini kendisine aynen iade ettiği için Gazi Meclis’te linç edilmeye çalışılan Grup Başkanvekilimiz Engin Özkoç yalnız değildir!

CHP İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç: Grup Başkanvekilimiz Engin Özkoç'a yapılan saldırıyı kınıyoruz.18 yıldır yalanla dolanla halkımızı uyutmaya çalışanlara gerçekler ağır geldi. Hedef göstermeyle, tekmeyle, yumrukla korkutamayacağınız halkın sesi var karşınızda. Grup Başkanvekilimiz Engin Özkoç ve biz kadın vekiller de dahil olmak üzere yapılan planlı linç girişimini yara almadan atlattık.Kadına yönelik şiddeti durdurmaya çalışmak bir yana, Gazi Meclise kadar taşıdılar. Korkmadan yılmadan mücadeleye devam edeceğiz.

CHP İzmir Milletvekili Kani Beko: AKP Genel Başkanı istediğine hakaret edip iftira atabiliyor, Engin Özkoç gerçekleri konuştuğunda savcılık jet hızıyla ‘Cumhurbaşkanına hakaretten’ soruşturma açıyor. Gerçekleri söylemek ne zamandan beri hakaret olmuştur' Meclis’te uçan tekmeler ve yumruklarla bizlere saldıranlar bu cüreti nereden almaktadı? Yazmaz tarih kitapları eğildiğimizi zulmün önünde! 12 Eylül faşizmine teslim olmayanlar AKP faşizmine teslim olmazlar! Baskılar bizi yıldıramaz! AKP Genel Başkanı istediğine hakaret edip iftira atabiliyor, Engin Özkoç gerçekleri konuştuğunda savcılık jet hızıyla ‘Cumhurbaşkanına hakaretten’ soruşturma açıyor. Gerçekleri söylemek ne zamandan beri hakaret olmuştur'

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.