Dolar 32,5192
%-0.08
Euro 34,7938
%-0.21
Altın 2.423,850
%-0.26
Bist-100 9.733,00
%0.91

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Özkan'dan o tutuklamaya çok sert tepki: Adaletinizi seveyim!

Özkan'dan o tutuklamaya çok sert tepki: Adaletinizi seveyim!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Tuncay Özkan, İzmir'de cami hoparlörlerinden müzik yayınına ilişkin sosyal medya paylaşımları nedeniyle "halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik etme" suçundan tutuklanan CHP İzmir İl eski Başkan Yardımcısı Banu Özdemir'in tutuklanmasında yönelik çok sert açıklamalarda bulundu. Özkan, "İzmir adliyesine hiç yakışmadı. Banu Özdemir’i kurban seçtiniz. İzmir adliyesine kimler baskı yapıyor' Canileri, tecavüzcüleri adli kontrol şartıyla salıp bir masumu, cezaevine gönderen adaletinizi seveyim." ifadelerini kullandı.

  • Ege Postası
  • 22.05.2020 - 16:22

EGEPOSTASI- CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, cami hoparlörlerinden müzik yayınına ilişkin sosyal medya paylaşımları nedeniyle Banu Özdemir'n tutuklanmasına yönelik çok sert açıklama yaptı. 

Özkan, "İzmir adliyesine hiç yakışmadı. Banu Özdemir’i kurban seçtiniz. Camilerden İzmir’de müzik yayını yapan alçaklar ki? Telsiz frekanslarını kim kullanıyo? Neden onlar yakalanmıyor da bu aczi soran Banu Özdemir tutuklanıyor. İzmir adliyesine kimler baskı yapıyor' Canileri, tecavüzcüleri adli kontrol şartıyla salıp bir masumu, cezaevine gönderen adaletinizi seveyim." ifadelerini kullandı.

Sosyal medyadan açıklama yapan Özkan şunları söyledi;

"İzmir adliyesine hiç yakışmadı. Banu Özdemir’i kurban seçtiniz. Camilerden müzik yayını yapan alçakları serbest bırakıp Banu Özdemir’i tutuklamaya sevketmek ve yandaş trollere tutuklandı diye yaydırmak, sonra infial oldu deyip tutuklamak adalet değil. Kınıyorum.

Camilerden İzmir’de müzik yayını yapan alçaklar ki? Telsiz frekanslarını kim kullanıyo? Neden onlar yakalanmıyor da bu aczi soran Banu Özdemir tutuklanıyor. İzmir adliyesine kimler baskı yapıyo? Adliye trol yönetimine mi geçt? İnfial müzik yayınına değil de Özdemir’e mi'

Canileri, tecavüzcüleri adli kontrol şartıyla salıp bir masumu, cezaevine gönderen adaletinizi seveyim. Trollerin paralel Adalet Bakanlığı mı va? Onlar ne derse oluyor. Banu Özdemir’i değil suçluları yakalayın. Yoksa yakalayamaz mısını? Troller mi istemiyor'

İzmir’de camilerimize sahip çıkamayanlar serbest. Ama olanı anlatıp müftülük uyuyor mu demek suç.Banu Özdemir’i sadece trolleriniz istiyor diye tutukladınız. Ayıp.CHP hukukçu zulmüyle de,trol zorbalığıyla da,cami provakasyonunu siyaset aracı yapanlarla da mücadelesini sürdürecek.

Banu Özdemir suçsuzdur. Onu kurban seçenler suçluları korumaktadır.
#BanuOzdemirYalnızDeğildir

Bana Özdemir’in tutuklanma gerekçesi belli oldu.Sorum:Bu provakasyonu kim yapt? Gücünüz onlara yetmedi mi, yakalamak istemediniz mi'Banu Özdemir’i niçin tutukladınız. Camiler bizim kutsalımız. Camilerimizi siyasete alet eden rezilleri neden yakalamıyorsunu? Entrikacılar sizi!"

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.