Dolar 32,5105
%0.19
Euro 34,7256
%0.01
Altın 2.487,080
%1.01
Bist-100 9.525,00
%-0.06

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Özkan'a Piriştina'dan destek sözü

Özkan'a Piriştina'dan destek sözü

Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, müzikle hayata tutunma hikayesini Anadolu Ajansı'ndan okuduğu kas hastası Metin Özkan'a moral ziyaretinde bulunarak destek olma sözü verdi Şarkılarını ünlü sanatçılar tanıtacak

  • Ege Postası
  • 19.07.2018 - 11:49

İzmir'in Buca İlçesi Belediye Başkanı Levent Piriştina, müzikle hayata tutunma hikayesini Anadolu Ajansı'ndan okuduğu kas hastası Metin Özkan'ı ziyaret ederek moral verdi.

Piriştina hastalıkla mücadelesini besteleyip söylediği rap şarkılarla sürdüren Özkan'ı Buca'daki evinde ziyaret etti. 

Özkan'nın müziğe ve yaşama olan bağlılığından çok etkilendiğini söyleyen Piriştina, Özkan'la rap söyledi. 

Rap tarzını çok sevdiğini belirten Piriştina, Özkan'ın kasım ayında gerçekleştirmeyi planladığı konsere de destek vereceğini ifade etti.

Özkan'nın bestelediği şarkıların tanınması için çalışma yaptığını bazı sanatçılara şarkılarını gönderdiğini anlatan Piriştina "Çok beğendiler. Özkan'ın şarkılarını sosyal medya aracılığıyla hayranlarıyla paylaşacaklar. Bunun sözünü aldık. Metin, yeni bir şarkı yazdığı zaman Türkiye'deki sevenleriyle paylaşacaklar." dedi. 

Özkan'nın 18 Kasım'daki konserine katılacağını da ifade eden Piriştina, hayatta istenildiği zaman her şeyin başarılabildiğine dikkati çekti.

"Hayallerime kavuştum"

Özkan da Buca Belediye Başkanı Piriştina'nın ziyaretinin kendisini çok mutlu ettiğini söyledi.

Özkan, "Ünlü rap sanatçıları ve gruplarıyla tanışmak istiyordum. Hep bunun için çaba sarf ettim asla pes etmedim. Yeni bir çalışmam var. Şarkımın müziği hazır, üzerine söz yazdığım zaman bir hafta sonra hazır olur. O eserimi göndereceğim. Umarım kimsenin yüzünü kara çıkartmam." şeklinde duygularını dile getirdi. (AA)

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.