Dolar 32,3401
%0.19
Euro 35,1078
%-0.21
Altın 2.238,750
%-0.21
Bist-100 8,78
%0.66

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Özhaseki: Kılıçdaroğlu, İzmir'den 3 semt söyleyemez

Özhaseki: Kılıçdaroğlu, İzmir'den 3 semt söyleyemez

AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki, Ankaralı olmadığı eleştirisini ilk yapanın CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu olduğunu dile getirip, "İzmir'den aday olmuş ama İzmir'den 3 tane semt söyle. Söyleyemez, yok" dedi. Özhaseki'den Kılıçdaroğlu'na 'ithal aday' eleştirisi

  • Ege Postası
  • 16.03.2019 - 10:55

Kendisine yönelik tek eleştirinin Ankaralı olmaması nedeniyle yapıldığına dikkati çeken Özhaseki, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Ankaralı değilsek ne olmuş sanki. 17 yaşında geldim Ankara'ya ama Ankara'nın 1/100 000 planlarını ben hazırladım. Ankara nereye doğru gelişece? Deprem riski nerede var. Nerede neye ihtiyaç var, bu fakir kardeşiniz kadar bilen yok. Ne olmuş yani Ankara'da doğmamışsa? Önemli olan oraya ne değer kattığınız. Kars'ta doğdu diye sizin evlatlarınızdan biri de aday olamayacak m? Böyle bir rezililik olabilir m? Hepimizin kenti bura."

"KILIÇDAROĞLU, İZMİR'DEN 3 SEMT SÖYLEYEMEZ"

Ankaralı olmadığı eleştirisini ilk yapanın CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu olduğunu dile getiren Özhaseki, şunları kaydetti:

"İzmir'den aday olmuş ama İzmir'den 3 tane semt söyle. Söyleyemez, yok. Partisi İstanbul'a büyükşehir belediye başkan adayı olarak gösterdi. Hadi 5 tane semt söyle. Söyleyemez. 'Kağıttepe' der. Tabii bilmiyor ki adam. 1950'ye kadar Ankara'da belediye başkanlarına baktırdım. Melih Bey Urfalı, Murat Karayalçın Samsun ve köken Rize. Herkes bir yerde doğmuş. Önemli olan oraya ne katacaksı? 31 Mart hayırlı olur inşallah." 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.