Dolar 32,4387
%-0.03
Euro 34,7936
%0.21
Altın 2.474,860
%0.51
Bist-100 9.530,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Özgener 'Uçak Dolusu Zihinler'i imzaladı

Özgener 'Uçak Dolusu Zihinler'i imzaladı

Uzman Psikolog Ayşe Özgener, kısa bir süre önce piyasaya çıkan Uçak Dolusu Zihinler isimli kitabı için D&R Alsancak şubesinde düzenlenen imza gününde okurlarıyla bir araya geldi.

  • Ege Postası
  • 05.05.2016 - 10:55

İnsanın hayatta sağlıklı, mutlu olabilmesi için görüş ve önerilerini kitabından okuyuculara aktaran Özgener, insan ilişkilerinde ise kabullenmenin önemine dikkat çekiyor. Kitabının tüm gelirini korunmaya muhtaç çocuklar için bağışlayacağını ifade eden Özgener, hayatta çok sevdiği çocuklar için elinden gelen desteği vermeye çalıştıklarını söyledi.

AYŞE ÖZGENER KİMDİR'
Uzman Psikolog Ayşe Özgener (40), 1994 yılında Özel İzmir Amerikan Lisesini, 1998'de Koç Üniversitesi Psikoloji bölümünü bitirdi. 2000 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi İngilizce Öğretmenliği formasyonu programını tamamladı, devamında nöro-psikolojik testler ve çocuklarda oyun terapisi eğitimlerinin sertifikasını, 2013 yılında da Ege Üniversitesi Psikoloji Bölümünde Aile Danışmanlığı alanında yüksek lisansını aldı. Öncelikli çalışma alanları çocuk, ergen, aile, aile-içi, kişilerarası ilişki ve iletişim sorunları, çağdaş pikoterapötik süreçler, koruyucu ruh sağlığı hizmetleri, çocuk ve kadın hakları, eğitim psikolojisi, engelli bireylerin psikolojisi olmaktadır. İnsana ve hayata dair mesleki yazılar yazmakta, çeviriler yapmaktadır. Edebiyata, çocuk yazınına, dil ve felsefeye özel ilgilidir. Evli ve iki çocuk annesidir. Gediz Üniversitesinde Psikolojiye Giriş, Yaşar Üniversitesinde Mesleki Gelişim dersleri vermektedir.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.