Dolar 32,3754
%0.18
Euro 34,9999
%-0.19
Altın 2.325,980
%0.24
Bist-100 9,09
%0.09

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Özçınar'dan CHP'li Bakan'a jet yanıt: Kiraz'ın yolunu dahi bilmeyen sözde milletin vekilleri...

Özçınar'dan CHP'li Bakan'a jet yanıt: Kiraz'ın yolunu dahi bilmeyen sözde milletin vekilleri...

CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan'ın Kiraz Belediye Başkanı AK Partili Saliha Özçınar’ın açıklamalarına yönelik eleştirilerine Özçınar'dan jet yanıt. AK Partili Özçınar, CHP'li Bakan'ın açıklamalarına; "CHP zihniyeti, anlaşılan milletin temel sorun ve ihtiyaçları ile çiçek böcek işlerini bir türlü ayırt edemeyecek. Halkın önceliklerini es geçecek, yapılan işe de taş koyacak gibi görünüyor.Kiraz'ın yolunu dahi bilmeyen sözde milletin vekilleri; hastane projemizi durdurma kararını kendilerinin aldırdığını unutup, Kiraz’ın hakkını savunduğumuz için bizi kindarlıkla suçlamışlar! Çok yazık!" diye karşılık verdi. Özçınar'dan CHP'li Bakan'a jet yanıt:

  • Ege Postası
  • 14.03.2020 - 13:16

EGEPOSTASI- İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin mülkiyeti Kiraz Belediyesi’ne ait olan ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hazırlanan “Yeni Kiraz Planları” ile ilgili olarak mahkemeye açtığı davada “yürütmeyi durdurma” kararı çıkması üzerine Kiraz Belediye Başkanı Saliha Özçınar, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’i hedef almıştı. 

 

 

Özçınar'ın Soyer'i hedef alan açıklamalarına yönelik yanıtı CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan verdi. Bakan, "İzmir sevgi kentidir, İzmir kini reddeder. Kiraz Belediye Başkanı partisinin kongresinde kendi zikrini fikri haline getirmiş. Bu yüzden herkesi de kendisi gibi sanıyor. Kin gütmek; bizim ne dilimizde, ne kültürümüzde var. Kin arıyorsa, ülkenin gençliğine kininin davacısı olmayı öğütleyenlere baksın!” sözleriyle Özçınar'a yanıt vermişti.

ÖZÇINAR: KİRAZ'IN YOLUNU DAHİ BİLMEYEN SÖZDE VEKİLLER

Bakan'ın açıklamalarına sosyal medyadan yanıt veren AK Partili Özçınar ise şu ifadeleri kullandı: 

"CHP zihniyeti, anlaşılan milletin temel sorun ve ihtiyaçları ile çiçek böcek işlerini bir türlü ayırt edemeyecek. Halkın önceliklerini es geçecek, yapılan işe de taş koyacak gibi görünüyor.

Kiraz'ın yolunu dahi bilmeyen sözde milletin vekilleri; hastane projemizi durdurma kararını kendilerinin aldırdığını unutup, Kiraz’ın hakkını savunduğumuz için bizi kindarlıkla suçlamışlar! Çok yazık!

Bunu Karabağlar’da üniversite projesi için de yaptılar! İşleri güçleri, durdurmak, baltalamak olanlar, aynı zamanda bu şehre hiç bir yatırım yapmadan borçlanan, kredi çekenlerse durup düşünmek lazım!

İzmirli’nin mallarını, 202 taşınmazını hiçbir açıklama yapmadan satan; hiçbir iş yapmayıp demagojiden medet uman kendileri! Yaşadığım babadan kalma köy evini; bize rantçı diyenlerin yaşadıkları yere milyon verseler değişmem!

Üretme kabızlığının tedavisi yok! Tek bildikleri laf ebeliği! Tekrar ediyorum; Kiraz halkı eninde sonunda hastanesine kavuşacak. Haklı mücadelemiz devam edecek!"

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.