Dolar 32,5835
%0.22
Euro 34,8112
%0.43
Altın 2.414,690
%-0.75
Bist-100 9.645,00
%-0.5

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ovakent'te tapu sevinci

Ovakent'te tapu sevinci

İzmir'in Ödemiş ilçesi Ovakent Mahallesi'nde arazi toplulaştırma çalışmaları kapsamında eski belediye önünde yapılan törende bin 189 kişiye tapuları verildi.

  • Ege Postası
  • 23.12.2017 - 11:20

Devlet Su İşleri (DSİ) tarafından yapılan toplulaştırma çalışmalarında, Ödemiş'in Ovakent Mahallesi'ndeki bin 189 kişi tapularını alma sevincini yaşadı. Ovakent Meydanı'nda yapılan tapu dağıtım törenine Ödemiş Kaymakamı Celil Ateşoğlu, AK Partili Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, Ödemiş İlçe Jandarma Komutanı Mustafa Hüyüktepe, Ödemiş Tapu Müdürü Ethem Yalçın, Ovakent Mahallesi Muhtarı Hüseyin Buldan ve Ovakent mahallesi sakinleri katıldı. Törende ilk olarak konuşan AK Partili Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, Ovakent sakinlerinin süreç içerisinde bazı üzüntüler yaşadığını belirtti. Badem, "Hükümetimizin bu konuda bu bölgeye ciddi anlamda yatırımları var. Geçtiğimiz günlerde havadan baktığımda burayı gerçekten daha düzenli ve iyi bir konumda gördüm. Ama önümüzdeki süreçte çok daha iyi günlerin beklediğini söylemek istiyorum" dedi.

Ödemiş Kaymakamı Celil Ateşoğlu ise kısa zamanda alt yapı çalışmalarının da başlatılacağını söyledi. Suyun daha tasarruflu bir şekilde kullanılmasını isteyen Ateşoğlu, "Su olmazsa hiçbir şey olmaz. Suyu tasarruflu bir şekilde kullanmalıyız" diye konuştu.

Konuşmaların ardından hak sahiplerine tapuları dağıtıldı. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.