Dolar 32,3859
%0.21
Euro 35,0259
%-0.11
Altın 2.324,450
%0.17
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Örnek ofis projesi: 'Çiçek Plaza'

Örnek ofis projesi: 'Çiçek Plaza'

Çiçek Kardeşler İnşaat'ın İzmir'e kazandırdığı çağdaş ofis projesi Çiçek Plaza'nın açılış kokteylinde iş dünyası ve inşaat sektörünün önde gelen temsilcileriyle çok sayıda davetli bir araya geldi.

  • Ege Postası
  • 22.10.2016 - 10:20

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atilla'nın da katıldığı açılış töreninde konuşan Çiçek Kardeşler İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Çiçek ve Yönetim Kurulu Üyesi Kazım Çiçek, İzmir iş dünyasının nitelikli ofis ihtiyacına cevap verecek örnek bir projeye imza atmanın gururunu yaşadıklarını söyledi.

Çiçek Plaza'nın konumu, ferah ve lüks çalışma ortamının yanı sıra; sosyal donatı alanları ve emsallerine göre düşük aidat maliyetleriyle yatırımcıları kendine çekmeyi başardığını kaydeden Mustafa Çiçek, “Çiçek Plaza, 44 m² ile 135 m² arasında değişen ve birleştirilebilen 164 ofisiyle, her sektörün ihtiyacını karşılayacak fiziksel özelliklere sahip” dedi.

Kendisinin de mimar olduğunu ve inşaat sektörünü yakından takip ettiğini belirten Bornova Belediye Başkanı Olgun Atilla da, Çiçek Plaza'nın Bornova'ya değer katacağını belirterek, emeği geçen herkese teşekkür etti.

KALICI VE NİTELİKLİ PROJELER İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Müşteri memnuniyetini esas alarak projelerini şekillendirdiklerini belirten Çiçek Kardeşler İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Çiçek, “Sektörde kalıcı ve nitelikli projeler üretmenin, nicelikten önce geldiğine inandıklarını” söyledi.

Daha kaliteli ve nitelikli projeler üretebilmenin de rahat çalışabilmekten geçtiğini belirten Çiçek, bu nedenden dolayı proje yapacakları tüm arazileri satın aldıklarını dile getirdi.

Çiçek Plaza'nın fark yaratan özelliklerine de değinen Mustafa Çiçek, “Az sayıda çalışanı olmasına karşın faaliyet gösterdiği sektörün gereklilikleri nedeniyle sürekli kalabalık toplantılar yapmak zorunda kalan firmalar, Çiçek Plaza’da bulunan ortak kullanıma açık 20 kişilik toplantı salonu sayesinde büyük ofis satın almak ya da kiralamaktan kurtuluyor ve böylece giderlerini düşürüyor” diye konuştu.

YATIRIMCILARDAN YOĞUN İLGİ GÖRÜYOR

Çiçek Kardeşler İnşaat'ın, İzmir iş hayatının yeni merkezi olan Bornova'da hizmete sunduğu Çiçek Plaza, konumu, ferah ve lüks çalışma ortamının yanı sıra; sosyal donatı alanları ve emsallerine göre düşük aidat maliyetleriyle yatırımcıları kendine çekmeyi başarıyor.

Çiçek Plaza'nın, güneş alan 320 metrekarelik iç avlusu, çalışanların motivasyonunu ve enerjisini arttırırken; plazadaki ofislerin de birbiriyle iletişiminin ve sinerjisinin artmasını sağlıyor.

44 m² ile 135 m² arasında değişen ve birleştirilebilen 164 ofisiyle, Çiçek Plaza her sektörün ihtiyacını karşılayacak fiziksel özelliklere sahip.

KONUMUYLA ÖN PLANA ÇIKIYOR

Çiçek Plaza'nın bulunduğu konum ile de büyük avantaj sağladığına dikkat çeken Mustafa Çiçek, “Stadyum Metro durağına sadece bir dakika uzaklıkta bulunması, ana arterlere yakınlığı, İzmir'deki tüm merkezi alanlara ulaşmada sağladığı kolaylık Çiçek Plaza'nın tercih edilmesine neden oluyor. Ayrıca 2017 yılında faaliyete girecek ve tüm Ege Bölgesi'nin bağlı olacağı İdare Mahkemeleri binası ve yeni yapılacak plazalar sayesinde bölge önümüzdeki 1 - 2 yıl içinde çok gelişecek” ifadesini kullandı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.