Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Oral’a İzmir’de yeni görev

Oral’a İzmir’de yeni görev

CHP Spor Kurulu Başkanı Yıldırım Kaya, CHP Spor Üst Kurulu Yönetim Kurulu Üyesi Hüsnü Oral’ı İzmir İl Spor Kurulu’ndaki çalışmalarını koordine etmesi için görevlendirdi. O kuruldaki çalışmaları koordine edecek

  • Ege Postası
  • 15.02.2019 - 10:14

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-CHP Spor Üst Kurulu Yönetim Kurulu üyesi Hüsnü Oral, CHP Spor Kurulu Başkanı ve Genel Başkan Yardımcısı Yıldırım Kaya tarafından İzmir İl Spor Kurulu’nda gerçekleşecek çalışmalara destek olması için görevlendirildi.

CHP Spor Kurulu Başkanı ve Genel Başkan Yardımcısı Yıldırım Kaya, Oral’dan İzmir’de il-ilçe ve beldelerde yürütülecek seçim çalışmalarına destek olması için görevlendirildiği belirtilerek, yapılacak çalışmaların raporlanarak kendilerine bildirmesini  istedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Yıldırım Kaya tarafından Hüsnü Oral’a gönderilen görevlendirme yazısında, “Parti tüzüğüne ve parti meclisi yönetmeliğine dayanarak, CHP Eğitim Politikaları Genel Başkan Yardımcılığı bünyesinde çalışmalarını sürdüren CHP Spor Kurulu, bölge toplantılarını tamamlamıştır.

İl ve ilçe spor kurullarını tamamlamış İzmir İli Spor Kurulu yerel seçimlerde il, ilçe ve beldelerde yürütülecek seçim çalışmalarına destek olmak için, kurulumuz tarafından görevlendirildiniz. İlgili örgütlerimizle koordineli olarak yürüteceğiniz çalışmaları raporlayarak, kurulumuza bildirmeniz gerekmektedir. Gereğini rica eder, çalışmalarınızda başarılar dilerim” ifadeleri kullanıldı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.