Dolar 32,3919
%0.23
Euro 35,2334
%0.48
Altın 2.325,010
%0.2
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Operasyon sonrası eski başkan Tahir Şahin'den manidar paylaşım!

Operasyon sonrası eski başkan Tahir Şahin'den manidar paylaşım!

Menemen Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü soruşturma kapsamında, Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy'un gözaltına alınmasının ardından Menemen'in önceki dönem belediye başkanı Tahir Şahin, sosyal medya hesabından manidar bir paylaşımda bulundu. Şahin, "Günaydın Menemen, Kasım'da baharı yaşamak" notunu paylaştı.

  • Ege Postası
  • 20.11.2020 - 11:29

EGEPOSTASI- CHP, 31 Mart 2019 yerel seçimleri öncesi 4 dönem Menemen'de belediye başkanlığı görevini  yapan Tahir Şahin'in yerine Serdar Aksoy'u aday göstermişti.

Hem adaylık sürecinde hem de Aksoy'un başkan seçilmesinin ardından ikili arasında sürekli gerilim yaşanmıştı. Aksoy ve Şahin özellikle belediyenin taşınmazları ve Menemenspor konularında birbirleri hakkında sert açıklamalarda bulunmuşlardı.

Öte yandan Serdar Aksoy’a yönelik açıklamaları nedeniyle partiden ihraç edilen Tahir Şahin, Menemen Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü "zimmet ve irtikap" soruşturma kapsamında Serdar Aksoy'un  gözaltına alınmasının ardından ardından sosyal medya hesabından manidar bir paylaşımda bulundu.

Eski Başkan Şahin, "Günaydın Menemen, Kasımda baharı yaşamak" notunu paylaştı. Paylaşım çok sayıda beğeni alırken, kısa sürede yorum yağmuruna tutuldu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.