Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Onun ve sizin için jartiyerli ürünleri tercih edin

Onun ve sizin için jartiyerli ürünleri tercih edin

Erkeklerini nasıl cezbedebileceklerini çok iyi bilen kadınların en çok tercih ettiği iç giyim ürünlerinden birisi olan jartiyer modelleri, çok farklı renk ve kumaşlarda üretilebilmekte ve giyen her kadına bambaşka görünümler verebilmektedir.

  • Ege Postası
  • 03.03.2017 - 14:33

Görüntüleri ile adeta ‘’Ben buradayım!’’ diyen ürünler apelliği zirveye çıkarabilme özellikleriyle her türlü vücut tipinde mükemmel sonuçlar elde edilmesini sağlayabilmektedir. Oldukça pratik kullanım şekillerine sahip olan bu ürünler, tek bir harekette giyilip çıkarılabilmeleri sayesinde de her daim öncelikli tercih sebebidir.

Jartiyer Giymenin İncelikleri

Sevdiğinin karşısına farklı birisi olarak çıkabilmek ve ilişkisini hareketlendirmek isteyen her kadının sıklıkla başvurduğu yöntemlerden birisi olan jartiyer giyme konusu, doğru ürünlerin seçilmesi halinde gerçekten de fazlasıyla etkili olabilir. Yalnızca geceleri yatak odalarını alevlendirmek için değil, günlük hayatta giysilerin altına da giyilebilen jartiyer takımlar için bazı detaylara özen gösterilmesi halinde ortaya muazzam derecede i görünümler çıkarılabilir. Bunun için dikkat edilmesi gereken ilk nokta, günlük hayatta kullanımı esnasında bu ürünün dar giysiler ile birlikte tercih edilmemesidir. Çünkü vücudu saran ve sıkan kıyafetlerle beraber jartiyer giyilmesi, klips ve şeritlerinin dışarıdan belli olmasına neden olarak kötü sonuçlarla karşılaşılmasına sebebiyet verebilmektedir. Fakat yine de dar giysiler ile bu tür ürünleri kombinlemek isteyen bayanlara ‘’Stay Up’’ ismi ile de bilinen ve jartiyer olmadan da bacağa sabit durabilen silikonlu çoraplar tavsiye edilebilmektedir.

Dantelli çoraplarla birlikte jartiyerli ürün kullanımında, ürünün klipslerinin mutlaka dantelin en ince yerlerine takılması gerekmektedir. Bu sayede bacaktan aşağıya doğru kayma olmadan ve çok daha dayanıklı bir şekilde jartiyer takımının kullanılma imkânı olabilmektedir.

Diğer bir püf nokta olan ürünü giyme önceliğinde ise ilk olarak jartiyer ve sonra üzerine iç camasiri giyilmesi ayrıca önemlidir. Böylelikle tuvalete girme gibi acil durumlarda iç camasirinin yanı sıra jartiyeri çıkarma zorunluluğu da ortadan kaldırılabilmektedir.

Jartiyerlerin en doğru şekilde kullanımları ile ilgili daha detaylı bilgi almak isteyen bayanlara Vixson adresini ziyaret ederek müşteri temsilcileri ile irtibata geçmeleri tavsiye edilebilmektedir. Siteye giren bayanlar ayrıca burada yer alan ve piyasanın en kaliteli jartiyer takimlari olarak nitelendirilebilen ürünleri inceleme fırsatına da sahip olabilmektedir. İç çamaşırlarında en özel kampanyaları site müşterilerine sağlayan Vixson’un ziyaretçileri, kapıda ödeme ve gizli paketleme seçenekleriyle hayallerindeki jartiyer ürünlerini sadece birkaç tıklama ile satın alabilmektedir.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.