Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Onkoloji disiplinlerine tek çatı

Onkoloji disiplinlerine tek çatı

İnterdisipliner Onkoloji Derneği kuruldu.  Yeni kurulan İnterdisipliner Onkoloji Derneği Başkanlığına Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Onkoloji Bölümü'nden Prof. Dr. Bülent Karabulut getirildi.

  • Ege Postası
  • 10.12.2017 - 09:47

Karabulut, "Derneğimizin amacı kanser hastalarının tanı, tedavi ve bakımı ile uğraşan tüm disiplinleri aynı çatı altında toplamaktır " dedi.

İş birliği içinde çalışarak hasta bakım kalitesini artırmak, tanı ve tedavileri ülke genelinde standart hale getirmek, kanser ile ilgili çalışan genç meslektaşlarımıza öncülük etmek, tıp öğrencilerine Onkolojiyi tanıtmak, sivil toplum örgütleri ile çalışmalar yaparak toplumsal farkındalığı artırmak olduğunu belirten Dernek Başkanı Bülent Karabulut; "İzmir merkezli kurulan derneğimiz, ülke geneline yayılmış vaziyette yapılanmaya başlamıştır. Bu amaçla derneğimizin kapıları kanser hastaları ile ilgili her meslektaşımıza açıktır. Çalışmalarımız ile ülkemizde Onkolojiyi uluslarası platformlarda da başarılı bir şekilde temsil edeceğimizi düşünüyoruz. Yoğun ilgi gören bu yapı içinde siz değerli meslektaşlarımı aramızda görmekten mutluluk duyarız. Bunun için de her türlü maddi be manevi desteğiniz bizler için çok önemlidir. Üyelik ve bağış için özelden bana ulaşabilirsiniz " dedi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.