Dolar 32,3425
%0.28
Euro 35,1172
%-0.01
Altın 2.309,400
%1.4
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Önce Ankara ziyaretleri ardından İzmir'de kutlama

Önce Ankara ziyaretleri ardından İzmir'de kutlama

AK Parti İzmir İl Başkanı olarak atanan Kerem Ali Sürekli Ankara'da bazı temaslarda bulundu. Başkan Sürekli, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli ile TBMM Başkanı Mustafa Şentop'u makamlarında nezaketen ziyaret etti. Sürekli'den Şentop ve Pakdemirli'ye ziyaret

  • Ege Postası
  • 17.04.2019 - 10:33

EGEPOSTASI- 31 Mart yerel seçimlerinden sonra geçtiğimiz Cuma günü AK Parti İzmir İl Başkanlığı görevinden istifa eden Aydın Şengül'ün yerine atanan İzmir eski Milletvekili ve Merkez Disiplin Kurulu Üyesi (MDK) Kerem Ali Sürekli, atama sonrası Ankara'da kaldı. 

Başkent'te temaslarını sürdüren Sürekli gün içinde, Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Mustafa Şentop ve Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'ye nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyaret sonrası Pakdemirli, "Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn. @RTErdogan’ın tensipleriyle AK Parti İzmir İl Başkanı olarak atanan değerli kardeşimiz Kerem Ali Sürekli'ye görevinde başarılar diliyorum" mesajını paylaştı. 

Görüşmeler sonrası Ankara'dan İzmir'e hareket edecek Başkan Sürekli, İzmir İl Başkanlığı binasında düzenlenecek kutlama töreninde partililerle buluşacak. Sürekli saat 18.00'de bahçede kurulacak sahneden partililere seslenecek. 

Öte yandan il başkanlığında devir teslim töreninin 18 Nisan Perşembe günü (yarın) gerçekleşeceği öğrenildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.