Dolar 32,3425
%0.28
Euro 35,1172
%-0.01
Altın 2.309,400
%1.4
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
OMÜ öğretim görevlilerinden protesto

OMÜ öğretim görevlilerinden protesto

Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi’nde (OMÜ) görevli bazı öğretim görevlileri, İstanbul Gezi Parkı’nda başlayan ve tüm yurda yayılan eylemlerde göstericilere polisin müdahale etme şeklini protesto etti. Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi(OMÜ)...

  • Ege Postası
  • 06.06.2013 - 14:04
Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi’nde (OMÜ) görevli bazı öğretim görevlileri, İstanbul Gezi Parkı’nda başlayan ve tüm yurda yayılan eylemlerde göstericilere polisin müdahale etme şeklini protesto etti.

Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi(OMÜ) yerleşkesi içerisinde toplanan bazı öğretim görevlileri, İstanbul Gezi Parkı’nda başlayan ve tüm yurda yayılan eylemleri desteklediklerini belirterek, polisin göstericilere müdahale şekline tepki gösterdi. Eylemci grup adına konuşan Eğitim Sen OMÜ Temsilcisi Turgut Yılmaz, “Bizler OMÜ’nün toplumsal duyarlılık sahibi idari ve akademik personeli olarak, hükümetin adalet ve demokrasiden yoksun, keyfi uygulamalarına, polisin orantısız güç kullanımına karşı olduğumuzu ifade ediyoruz. Devlet tarafından uygulanan şiddetin sorumluları ortaya çıkartılmalı ve derhal istifa etmelidir." dedi. Bazı öğrencilerin de destek verdiği eylem, açıklamanın ardından olaysız bir şekilde sona erdi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.