Dolar 32,3752
%0.18
Euro 34,9699
%-0.27
Altın 2.325,650
%0.23
Bist-100 9,08
%-0.06

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ölüme meydan okuyorlar

Ölüme meydan okuyorlar

İzmir'de, Konak Tünelleri'nin Konak çıkışındaki bölümünde, karşıya geçmek için, metro alt geçidi veya yaya üst geçidi yerine doğrudan yolu kullananlar, hem kendi hayatlarını hem de trafiği tehlikeye atıyor. Tel örgülerin bazı noktalarda sökülmüş olması da dikkat çekti. Üst geçit de fayda etmedi...

  • Ege Postası
  • 24.12.2016 - 09:56

Konak'tan otobüs duraklarının olduğu bölgeye geçmek isteyen bazı yayalar, ne metro alt geçidini ne de yaya üst geçidini kullanıyor. Bunun yerine yayalara kapalı olan, sadece taşıtların geçtiği yol tercih ediliyor. Bu yayalar, hızla gelen araçların arasından yolun karşısına geçerek hem kendi hayatlarını hem de sürücüleri tehlikeye atıyor.

Yolun etrafına çekilen tel örgüler, uyarı tabelaları da yolu kullanan yayaları engellemeye yetmiyor. Tüneli kullanan araç sürücüleri, yayaların aniden yola fırlamasıyla zor anlar yaşıyor. Bazı durumlarda yayaya çarpmamak için ani hamleler yapan sürücüler maddi hasarlı kazalar yapıyor.

Alınan önlemlere rağmen yoldan geçmekte ısrar eden yayaları engellemek için konulan tel örgülerin bazı noktalarda sökülmüş olması da dikkat çekiyor. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.