Dolar 32,5292
%0.25
Euro 34,7687
%0.14
Altın 2.492,090
%1.21
Bist-100 9.525,00
%-0.06

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ölüm onları yol ortasında yakaladı

Ölüm onları yol ortasında yakaladı

İzmir'in Konak ilçesinde, yolun karşısına geçmek isterken otomobilin çarptığı Dilara Önal (16) ile Ufuk Toğul (47) yaşamını yitirdi. Öte yandan gözaltına alınan otomobil sürücüsü tutuklandı. İzmir'de feci kaza

  • Ege Postası
  • 17.07.2018 - 08:36

Kaza, saat 01.00 sıralarında, Mustafa Kemal Paşa Sahil Bulvarı'nda meydana geldi. Balçova'dan Konak yönüne giden Y.G. (19) yönetimindeki 35 ADL 109 plakalı otomobil, yolun karşısına geçmek isteyen eğlence mekanı işletmecisi Ufuk Toğul ile annesiyle babasının boşandığı öğrenilen lise 2'nci sınıf öğrencisi Dilara Önal'a çarptı.

Kazada, iki yaya ile otomobilde bulunan İrem Y. (19) yaralandı. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri, yaralılar İrem Y. ve Ufuk Toğul'u İzmir Katip Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, Dilara Önal'ı ise Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırdı. Tedaviye alınan yaralılardan Toğul ve Önal, yapılan tüm müdahaleye karşın kurtarılamadı. 

TANIŞIKLIKLARI OLUP OLMADIĞI ARAŞTIRILIYOR 

Öte yandan, polis ekipleri, annesi Kezban Ç. ile birlikte Ödemiş ilçesinden İzmir'e gezmek için gelen Önal'ın, Toğul'la tanışıklıkları olup olmadığını araştırıyor. Her iki tarafın aileleri de böyle bir tanışıklığın olup olmadığı konusunda bilgilerinin olmadığını belirtti.

Kaza sonrası Konak İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alınan sürücü Y.G işlemleri sonrası sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

TOPRAĞA VERİLDİLER

Kazada hayatını kaybeden Dilara Önal (16), memleketi olan İzmir'in Ödemiş ilçesindeki Büyük Cami'de, ikindi namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrasında, Ahrandı Mezarlığı'na defnedildi. Ufuk Toğul (47) ise Konak Gültepe semtinde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. (DHA-AA)

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.