Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Öldürülen okul müdürü anısına kan bağışı

Öldürülen okul müdürü anısına kan bağışı

İzmir'in Aliağa ilçesinde düzenlenen etkinlikte, Ödemiş'teki görev yaptığı lisede öğrencisi tarafından pompalı tüfekle vurularak öldürülen müdür Ayhan Kökmen anısına, kan bağışı kampanyası düzenlendi.

  • Ege Postası
  • 24.02.2018 - 09:17

Ödemiş'te görev yaptığı lisede geçen aralık ayında öğrencisi İ.P. (16) tarafından pompalı tüfekle vurularak öldürülen okul müdürü Ayhan Kökmen'in (47) anısına, Aliağa'da kan bağışı etkinliği düzenlendi. Aliağa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Kültür, Sanat, Spor, Bilim, Proje Ekibi ile Türk Kızılayı işbirliğiyle Demokrasi Meydanı'nda gerçekleştirilen kan bağışı etkinliğine; İlçe Milli Eğitim Müdürü Ogün Derse, okul müdürleri ile çok sayıda öğretmenin yanı sıra öğrenciler ve vatandaşlar da katıldı.

Aliağa İlçe Milli Eğitim Müdürü Ogün Derse, "Kampanyaya katılanlara ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Son yıllarda eğitim neferlerine karşı yapılan şiddet olaylarını hep birlikte kınıyoruz. Eğitim ordusu bir ülkenin en önemli değerlerindendir. Onlara hiçbir şekilde, ne sözlü, ne fiili şiddeti kabul etmek mümkün değildir. Hep birlikte bu şiddet olaylarını kınıyoruz. Bundan sonra da ülkemizin hiçbir tarafında bu tür şiddet olaylarına eğitim ordumuzun maruz kalmamasını diliyoruz. Ayrıca merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına sabırlar diliyoruz. Hepimizin başı sağ olsun" dedi.

Derse'nin açıklamasının ardından etkinliğe katılan okul idarecileri ve öğretmenler kan bağışında bulunarak kampanyaya destek oldu. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.