Dolar 32,5171
%0.09
Euro 34,9014
%-0.2
Altın 2.441,430
%0.21
Bist-100 9.717,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Öğrencilerinin katlettiği Müdür Kökmen anıldı...

Öğrencilerinin katlettiği Müdür Kökmen anıldı...

Ödemiş Kaymakçı Çok Programlı Anadolu Lisesinde 15 Aralık 2017'de öldürülen okul müdürü Ayhan Kökmen, vefatının ikinci yılında düzenlenen programla anıldı.  Öğrencilerinin katlettiği Müdür Kökmen anıldı...

  • Ege Postası
  • 16.12.2019 - 17:23

Eğitim Bir-Sen tarafından Ödemiş Belediye Kültür Merkezi'nde düzenlenen anma töreninde, dua edildi. 

Eğitim Bir-Sen Ödemiş İlçe Başkanı Mahmut Altay, Kökmen'in toplumun her kesimince sevilen bir şahsiyet olduğunu kaydederek, "Ayhan Kökmen hepimizin ortak acısıdır. Bu tür acıların, şiddetin bu topraklarda son bulması için toplumun her kesimine önemli görevler düşmektedir" diye konuştu. 

Kökmen'in eşi Öğretmen Ayfer Ümmü Kökmen, etkinliği düzenleyenlere teşekkür etti. Kökmen, "Şehitler ölmez ve eğitim de hiçbir zaman durmaz. Eşim Ayhan Kökmen, her zaman eğitim verdiği çocukları için canını verecek bir insandı." ifadelerini kullandı. 

Törene Ayfer Ümmü Kökmen, oğulları Egehan ve Doğukan Kökmen'in yanı sıra Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş ve öğretmenler katıldı.


Ödemiş Kaymakçı Çok Programlı Anadolu Lisesinde 15 Aralık 2017'de daha önce bir öğrenciye silah çektiği gerekçesiyle disiplin kurulu cezası verilen 11. sınıf öğrencisi U.Y. ile İ.P, okul müdürü Ayhan Kökmen'in odasına gitmiş, pompalı tüfekle açılan ateşle yaralanan Kökmen, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirmişti.

Ödemiş Cumhuriyet Başsavcılığınca hazırlanan iddianamede öğrencilerle azmettirdiği gerekçesiyle U.Y'nin babası B.Y. hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle dava açılmıştı.(AA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.