Dolar 32,5989
%0.38
Euro 34,8144
%0.24
Altın 2.506,400
%0.88
Bist-100 9.473,00
%-0.54

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Öğrenci servisi kaza yaptı: 2 ölü, 14 yaralı

Öğrenci servisi kaza yaptı: 2 ölü, 14 yaralı

Aydın'ın İncirliova İlçesi'nde, öğrencileri taşıyan servis minibüsü, karşıdan gelen otomobille çarpıştı. Kazada, 2 kişi öldü, 13'ü öğrenci 14 kişi yaralandı.

  • Ege Postası
  • 27.05.2016 - 09:06

Kaza, Aydın- İzmir karayolunun İncirliova Kızılcaköy Mevkisi'nde, bugün saat 08.00 sıralarında meydana geldi. Aydın'dan İzmir yönüne giden Feyzullah Yolçi yönetimindeki 09 FV 023 plakalı otomobil, karşıdan gelen ve Germencik'teki bir özel okulun öğrencilerini taşıyan Ahmet Barut'un kullandığı 09 P 5127 plakalı servis minibüsü ile çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle kontrolden çıkan minibüs devrildi. Devrilen minibüsün muavini Gani Orcan kaza yerinde, ağır yaralanan otomobil sürücüsü Feyzullah Yolçi ise kaldırıldığı Aydın Devlet Hastanesi'nde yaşamını yitirdi.

Ege yolları kan gölü: 4 ölü 5 yaralı

Minibüste sıkışan şoför Ahmet Barut ile 14 öğrenci ise kazayı yaralı olarak atlattı. AKS 110 ekipleri tarafından sıkıştığı yerden kurtarılan minibüs şoförü Barut ile yaralı öğrenciler Ahmet Eren Altıntaş, Neriman Sivri, Emre Salafur, Furkan Tekeli Aydın Devlet Hastanesi, Berkay Bulut, İrem Özcan Aydın Atatürk Devlet Hastanesi, Merve Toy, Seray Bozdağ, Ezgi Su Doğan, Berkay Demir, Mehmet Tekeli, Mustafa Kömür ve Emre Akıllı Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırılarak, tedaviye alındı. 

ÜÇÜNCÜ ARAÇ KAZAYA YOL AÇTI İDDİASI

Aydın'ın İncirliova İlçesi'nde 2 kişinin öldüğü, 14 kişinin de yaralandığı kazayla ilgili jandarmanın soruşturması sürerken, kazaya üçüncü bir aracın neden olduğu iddia edildi. Çalışma başlatan jandarma, Efeler'e yolcu taşıyan 09 M 0120 plakalı minibüsün şoförü Turgut Demir ifade verdi. Kaza anında diğer araçlardan savrulan bir parçanın Demir'in minibüsünün orta camlarından birini kırdığı belirtildi.

YOLCU O ANLARI ANLATTI

Demir'in minibüsünde bulunan yolculardan Türkan Dalan ise, o anları şöyle anlattı:

"Minibüsle Efeler'e işe gidiyorduk. Saat 08.00'de minibüs kalktı. Yola çıktığımızda ilk şeridi geçtik. İkinci şeritte tam dururken, bizim minibüs biraz öne doğru çıkmıştı. O esnada sol taraftan bir gürültü geldi. O yöne baktığımızda, Aydın yönünden gelen otomobili ile servis minibüsünün kafa kafaya girdiğini gördük. Kazaya karışan minibüs iki kez takla atarak devrildi. Biz yolcular olarak yardıma gittik. Biraz yardımdan sonra tekrar minibüse binerek yolumuza devam ettik. Minibüste 20 kişi kadar yolcu vardı. İşe gittim yaşadığım şoktan dolayı sakinleştirici iğne yaptırdım ve izin alarak eve döndüm. Çünkü çalışabilecek durumda değildik."

CAM PARÇALANDI

Gözaltına alınan Kızılcaköy- Efeler hattında çalışan minibüs şoförünün oğlu Efe Demir, "Her gün sabah minibüsü ben kullanıyordum ama bugün sabah babam Turgut Demir minibüsü aldı. Kazada büyük bir parça minibüsün camına denk geldi ve cam kırılmış. Perde olduğu için yolcularda yaralanma olmamış. Babam ifade vermeye gitti. Kaza nedeniyle babamda yolcularda büyük şok yaşamış ve yolculardan işten geriye dönmüş. Kazanın bizimle bir alakası yok ama ölenlere Allah'tan rahmet diliyorum" dedi. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.