Dolar 32,3747
%0.18
Euro 35,0654
%0
Altın 2.325,990
%0.24
Bist-100 9,11
%0.34

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Oğlullarını görmek için hastaneye geldiler

Oğlullarını görmek için hastaneye geldiler

Eski Başbakan Yılmaz'ı taşıyan tarifeli uçak, İstanbul'a indi. Yılmaz ve eşini, kardeşi Turgut Yılmaz, iş adamı Abdurrahim Albayrak ve bazı yakın dostları karşıladı. Turgut Yılmaz, çifti karşıladıktan sonra 'Başımız sağ olsun' diyerek oğullarının ölüm haberini verdi.

  • Ege Postası
  • 17.12.2017 - 06:52

Havalimanından ayrılan Yılmaz çiftini ambulanslar da takip etti. Yılmaz ve eşi oğulları Yavuz Yılmaz'ın cenazesinin kaldırıldığı Şişli'deki özel hastaneye geldi. Yılmaz çifti beraberindekilerle birlikte hastaneye girdi. 

Hastanede yaklaşık 45 dakika kalan Yılmaz, saat 21.00 sıralarında hastaneden çıktı. Yılmaz'a çıkışta, aralarında kardeşi Turgut Yılmaz, Abdürrahim Albayrak, Fatih Terim, Sadri Şener ve Ahmet Nazif Zorlu'nun da bulunduğu aile yakınları eşlik etti. Bu arada Berna Yılmaz'ın hastanede kaldığı öğrenildi. 

Eski Başbakanlardan Mesut Yılmaz, oğlu Mehmet Yavuz Yılmaz'ın ölü bulunduğu Beykoz'daki evine geldi. Sabah saatlerinde Beykoz’daki evinde ölü bulunan eski Başbakan Mesut Yılmaz'ın 38 yaşındaki oğlu Yavuz Yılmaz’ın cenazesinin Pazartesi öğle namazına müteakiben Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Camisi’nden kaldırılarak, Kanlıca Mezarlığı’nda toprağa verileceği öğrenildi.

Eski Başbakanlardan Mesut Yılmaz’ın büyük oğlu Mehmet Yavuz Yılmaz’ın ölüm haberi babası Mesut Yılmaz ve annesi Berna Yılmaz’a söylenmedi ancak Yılmaz ve eşine oğullarının daha önceki rahatsızlığına bağlı olarak tekrar rahatsızlandığı ve hastanede olduğu haberi verilmişti. 

UÇAK HAVALİMANINA İNDİ

Eski Başbakanlardan Mesut Yılmaz ve eşi Berna Yılmaz’ı ABD’den getiren tarifeli THY uçağı Atatürk Havalimanı’na indi. Yılmaz’ı kardeşi Turgut Yılmaz, iş adamı Abdurrahim Albayrak ve bazı yakın dostları karşıladı.

HASTANEYE GİRİŞ YAPTILAR

Yılmaz’ı almak için özel bir araç uçağın yanına kadar yanaştı. Yılmaz’ın gazetecileri görmemesi ve diğer yolcularla karşılaşmaması için çıkışı, VIP veya CIP salonlarından yapılmadı. Yılmaz ve eşi THY teknik bölümünün bulunduğu B kapısından çıkış yaptı ve oğulları Yavuz Yılmaz'ın cenazesinin kaldırıldığı Gayrettepe'deki özel bir hastaneye geldi. Yılmaz çifti beraberindekilerle birlikte hastaneye girdi. Yılmaz çiftine yatıştırıcı iğne yapıldı.

MESUT YILMAZ HASTANEDE YAKLAŞIK 45 DAKİKA KALDI

Yılmaz çifti beraberindekilerle birlikte hastaneye girdi. Yaklaşık 50 dakika sonra ilk olarak Mesut Yılmaz, kardeşi Turgut Yılmaz, eski Trabzonspor Başkanı Sadri Şener ve Abdurrahim Albayrak araca binerek hastaneden ayrıldı. Berna Yılmaz ise hastanede kaldı. Ziyarete gelenler arasında ise Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nazif Zorlu, eski milletvekillerinden Cavit Kavak, Türkiye eski Futbol Direktörü Fatih Terim de taziye ziyaretine geldi. Hastaneden ayrılan Mesut Yılmaz Beykoz Konakları'ndaki eve gitti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.