Dolar 32,5149
%0.21
Euro 34,8438
%0.35
Altın 2.488,030
%1.05
Bist-100 9.575,00
%0.46

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Öfkeli koca dehşeti

Öfkeli koca dehşeti

İzmir'in Buca ilçesinde, iddiaya göre boşanma aşamasındaki eşi Huriye Ç. ile konuşan Kemal Ç., eşini ve kızını bıçakla yaraladı. Şüpheli polis tarafından yakalandı. Eşini ve kızını bıçakladı

  • Ege Postası
  • 24.09.2016 - 08:49

İzmir'in Buca İlçesi'nde, emekli işçi Kemal Ç., boşanma aşamasındaki eşi Huriye Ç. ile kızı Ceren Ç.'yi bıçakla yaraladı. 

Olay, Buca Heykel yakınlarında bugün saat 13.30 sıralarında meydana geldi. İşçi emeklisi Kemal Ç. ve 2 çocuk annesi olan eşi 50 yaşındaki Huriye Ç. geçimsizlik nedeniyle yaklaşık 1 ay önce anlaşmalı boşanma kararı aldı. Boşanma davası açan Huriye Ç., babasının evinde yaşamaya başladı. Çift iddiaya göre dün avukatlarıyla görüşme yapıp, ev kredisini kapatmak üzere bugün buluşmaya karar verdi. Huriye Ç., kızı 26 yaşındaki Ceren Ç. ve bir yakını ile gittiği buluşma noktasında eşi Kemal Ç. ile ailevi nedenlerden dolayı tartışmaya başladı. Kavga sırasında Kemal Ç., bıçakla eşini ve kızını bıçakla yaralandı. İki kadın, çağırılan ambulansla Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan anne kızdan Huriye Ç.'nin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

GÖZATLINA ALINDI
Polis tarafından kısa sürede gözaltına alınan K.Ç., ilk ifadesinde, eşinin kendisine konuşma sırasında sert cevaplar verince tartışma çıktığını, bu sırada eşinin çantasından bıçak çıkarttığını, kendisinin de bıçağı eşinin elinden almak isterken yaşanan boğuşmada eşi ve kızının yaralandığını öne sürdü. 

Şüpheli K.Ç., sorgulanmak üzere Cinayet Büro Amirliği'ne götürülürken, polisin olayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.