Dolar 32,5791
%0.29
Euro 34,9915
%0.06
Altın 2.456,660
%0.84
Bist-100 9.775,00
%0.59

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
ÖDP İzmir'de kongre yaptı

ÖDP İzmir'de kongre yaptı

Özgürlük ve Dayanışma Partisi (ÖDP)  İzmir il örgütü 9. Olağan Kongresi'ni gerçekleştirdi.

  • Ege Postası
  • 12.02.2018 - 14:34

Fuar Gençlik Tiyatrosu'nda yapılan kongrenin Divan Başkanlığını Haydar İlker yaptı. Partinin eski Genel Başkanı Prof. Dr. Hayri Kozanoğlu konuşmasında, sokağın önemine işaret etti ve "22 yıllık tarihimiz gösteriyor ki biz hala direniyoruz. Hem fikirlerimizin hem de mücadelemizin büyümesi için daha da büyümemiz gerekiyor. Hayat nerede akıyorsa orada olmalıyız. Sokaklarda olmalı, muhalefeti sokakta büyütmeye devam etmeliyiz" dedi.

Faaliyet ve mali raporlarının oylandığı kongreye CHP İzmir İl Sekreteri Birgül Değirmenci ve İl Başkan Yardımcısı Çetin Özdemir, CHP İzmir eski vekili Mustafa Moroğlu, TKP, Devrimci Hareket, Emekçi Hareket, Emek Partisi, Halkevleri, Teksif Sendikası İzmir Şubesi, Genel-İş Sendikası,  Elektrik Mühendisleri Odası İzmir Şubesi, TMMOB, Eğitim-Sen şubeleri, BES, Tarım Orkam-Sen, Tümbel-Sen, İzmir 68'liler Platformu, Öğrenci Veli Derneği, TAKSAV, Konak Kent Konseyi, Balçova'daki yöre derneklerinin temsilcileri de katıldı. Kongre’nin ardından yapılan seçimde il yönetimine şu isimler seçildi:

"Onur Kılıç, Ozan Can Özgür, İsmail Hakkı Ortaköy, Naci Çetin, Nuray Beyenç, Atakan Güngör, Sevim Ulaş, Zeynep Tuna, Yüksel Keleş, Çağkan Yıldıztekin." (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.