Dolar 32,3627
%0.14
Euro 34,9578
%-0.31
Altın 2.324,970
%0.2
Bist-100 9,08
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ödemiş'te Hamdi Halis'in yerine kim meclis üyesi oldu'

Ödemiş'te Hamdi Halis'in yerine kim meclis üyesi oldu'

CHP Ödemiş İlçe Kongresi’nde başkan seçilen Hamdi Halis’in Belediye Meclis Üyeliği görevinden istifa etmesinin ardın yerine seçilen isim belli oldu. İYİ Partili Ediz Demir Ödemiş’in yeni belediye meclis üyesi oldu. Böylelikle Ödemiş'te İYİ Partili meclis üyesi sayısı beşe yükseldi. Ödemiş Belediye Meclisi'nde seçim günü!

  • Ege Postası
  • 04.02.2020 - 10:28

Ödemiş Belediyesi Şubat ayı olağan toplantısı Belediye Başkanı Mehmet Eriş başkanlığında toplandı. Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleşen toplantıda gündemde yer alan önergeler oybirliği ile kabul edildi. CHP Ödemiş İlçe Başkanı seçilen CHP’li meclis üyesi Hamdi Halis’in istifa etmesiyle boşalan meclis üyeliğine 2972 sayılı yasanın 28. Maddesi gereğince İlçe Seçim Kurulu Başkanlığı’ndan İYİ Parti’li Ediz Demir görevlendirildi.

Hamdi Halis’in meclis üyeliğinden istifa etmesiyle boşalan 1. Başkan Vekilliğine yapılan gizli oylama ile Ufuk Aykol seçilirken, Kültür ve Turizm Komisyonu ile Eğitim Gençlik ve Spor Komisyonuna yapılana açık oylama ile  Ediz Demir seçildi.

AK Parti ve MHP’nin vermiş olduğu önerge ile gündeme alınan Deprem ve Afet Komisyonun kurulması oy birliği ile kabul edilirken, komisyona; Ufuk Aykol, Tülin Bozoğlu, Ediz Demir, Şevket Hasırcı ve Anıl Taş seçildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.