Dolar 32,3673
%0.15
Euro 34,9585
%-0.3
Altın 2.324,360
%0.17
Bist-100 9,08
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ödemiş'te açılışlı, konserli Cumhuriyet Bayramı kutlaması

Ödemiş'te açılışlı, konserli Cumhuriyet Bayramı kutlaması

Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, Cumhuriyet'in kuruluşunun 94'üncü yıl dönümü nedeniyle yazılı bir mesaj yayınladı. Başkan Badem, Cumhuriyet'in Türk Milletinin tarihindeki en önemli gurur tablolarından biri olduğunu belirterek, "Bizlere ve gelecek nesillere düşen en önemli görev, Türkiye Cumhuriyeti'nin ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğünü savunmak ve ilelebet yaşatmaktır" dedi.

  • Ege Postası
  • 28.10.2017 - 11:25

Başkan Mahmut Badem; Cumhuriyet Bayramı kutlamaları için yayınladığı mesajda, “Büyük Türk Milletinin şanlı tarihindeki en parlak başarılarından biri olan Cumhuriyetimizin kuruluşunun 94'üncü yılı kutlu olsun. Cumhuriyet, milletimizin tarihindeki en önemli gurur tablolarından biridir. Cumhuriyet; işgalin, yokluğun, yıkılmışlığın ardından yok olmak üzereyken aziz milletimizin köklerinden aldığı güç ve inançla yeniden doğmasıdır. Bizlere ve gelecek nesillere düşen bu önemli görev, Türkiye Cumhuriyeti'nin ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğünü savunmak ve ilelebet yaşatmaktır. Millet olarak el birliği ve gönül birliğiyle hareket edildiğinde dünyada söz sahibi güçlü bir Türkiye inşa edebileceğimizin farkındayız. Bu nedenle ülkemizde ve coğrafyamızda yaşanan tüm olumsuzluklara rağmen aynı mücadele ruhuyla ülkemizi savunmaya, Cumhuriyetimizi yüceltmeye ve çağdaş uygarlık seviyesine ulaşma gayretlerimizi sürdürmeye devam edeceğiz. Tıpkı son örneğini 15 Temmuz gecesi gördüğümüz gibi. Bu anlamlı günde, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere İstiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını, eşsiz fedakarlıklarıyla milletimizin gönlünde ölümsüzleşen bütün şehitlerimizi rahmetle; kahraman gazilerimizi de şükranla anıyorum. Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun" dedi.

Öte yandan Cumhuriyet Bayramı kutlama etkinlikleri kapsamında Ödemiş Belediyesi tarafından çeşitli programlar düzenlendi. 29 Ekim Pazar günü saat 15:00’de Kayaköy Mahallesinde bulunan Çakırçalı Mehmet Efe Konağı’nın açılışı, saat 17:00’de Türkmen Mahallesinde yeni düzenlenen Macera Parkı’nın açılışı yapılacak. Fener Alayı saat 19:00’da Salı Pazarından başlamak üzere Hükümet Meydanında son bulacaktır. Fener alayı sonrası saat 21:00’de Türkmen Mahallesi Macera Parkı’nda Fettah Can Konseri yapılacak. Konsere katılmak isteyenlerin ulaşımı Ödemiş Belediyesi tarafından ücretsiz olarak sağlanacak. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.