Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ödemiş'te 4 kişiye gasp suçlaması

Ödemiş'te 4 kişiye gasp suçlaması

İzmir'in Ödemiş ilçesinde bir kişiyi otomatik av tüfeğiyle tehdit edip gasp ettiği öne sürülen 4 kişi, polis tarafından gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen şüpheliler bu suçtan serbest bırakıldı, arandığı belirlenen bir kişi ise tutuklandı.

  • Ege Postası
  • 09.06.2018 - 22:26

Polise başvuran M.B. (31), bir ay önce Ç.A.'dan (45) 500 TL borç aldığını ve talebi üzerine bir süre sonra parayı geri ödediğini söyledi. Geçen 5 Haziran Salı günü Ç.A.'nın da aralarında bulunduğu bir grubun önünü kesip, bu parayı tekrar istediğini, geçen perşembe günü ise yine Ç.A.'nın yanındakilerle birlikte sokakta kendisini durdurup, otomatik av tüfeğiyle korkuttuktan sonra cep telefonunu ve cebindeki 40 lirayı aldığını öne sürdü. Ayrıca 500 TL'yi de akşama kadar getirmesinin istendiğini  iddia etti.

Bunun üzerine harekete geçen Ödemiş İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, Ç.A. ile birlikte U.Ş., O.S. ve K.M.'yi yakalayarak gözaltına aldı. Şüphelilerin aracında ve üzerlerinde yapılan aramalarda ise 1 otomatik av tüfeği, 35 uyuşturucu ve uyarıcı hap ile M.B.'ye ait cep telefonu bulundu. İşlemleri sonrası adliyeye sevk edilen zanlılardan K.M. savcılıkça serbest bırakıldı. Nöbetçi sulh ceza hekimliğine sevk edilen zanlılardan Ç.A. ve U.Ş. da adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. 'Kamu malına zarar verme, görevi yaptırmamak için direnme ve hakaret suçlarından' arandığı anlaşılan şüphelilerden O.S. ise tutuklandı. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.