Dolar 32,4317
%0.06
Euro 34,4529
%-0.12
Altın 2.485,970
%0.11
Bist-100 9.680,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ödemiş’e iki yeni okul için imza atıldı

Ödemiş’e iki yeni okul için imza atıldı

Ödemiş Belediye Başkanı A.Mahmut Badem, Ödemiş’te yapılacak iki yeni okulun inşaat ruhsatlarını İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat İçel’e verdi.  Başkan Mahmut Badem, üçüncü okulu müjdesini verdi.

  • Ege Postası
  • 20.09.2017 - 09:02

Ödemiş Belediye Başkanı A.Mahmut Badem, eğitim konusunda verdiği sözleri tek tek yerine getiriyor. Ödemiş’te yapılacak okullar için uzun zamandır çalışmalarını sürdüren Başkan Mahmut Badem, iki yeni okulun inşaat ruhsatını İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat İçel’e verdi.

Başkan Mahmut Badem; “ Söz vermiştik yerine getiriyoruz. İlçemizde yeni okulların açılmasıyla ilgili Kuvvetli Mahallesinde 24 derslikli Meslek Lisesi ile Ödemiş Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne 9 derslik ek binanın inşaat ruhsatını kestik. İnşaat kısa bir sürede başlayacak. Türkmen Mahallesini ve çevresindeki diğer mahalleleri çok önemsiyoruz. Yapılacak olan bu okul o bölgedeki insanımızı etkileyecek. Bu okulun arsasını almak da önceki dönem bana nasip olmuştu. Çocuklarımızın eğitimi bizler için çok önemli. Zafer Mahallesi’nde yapılacak okul yerinin tapusu da Ekim ayı meclisinden sonra bize geçecek. Bu sevincimizi de hep birlikte yaşayacağız. Eğitime destek çalışmaları kapsamında ilçedeki birçok eğitim kurumuna imkanlarımız doğrultusunda destek olmaya çalışıyoruz. Bundan sonra da bu çalışmalarımıza devam edeceğiz. İki yeni okulumuz Ödemişlilere hayırlı uğurlu olsun” dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat İçel, eğitime verdiği önem ve destekten dolayı Başkan Mahmut Badem’e teşekkür etti. 

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.