Dolar 32,5605
%0.06
Euro 34,9476
%0.34
Altın 2.423,400
%0.01
Bist-100 9.722,00
%0.8

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ödemiş Barınma Evi yeni yerinde hizmette

Ödemiş Barınma Evi yeni yerinde hizmette

Ödemiş’te muhtaç duruma düşmüş vatandaşların kalıcı çözümler bulununcaya kadar kimseye muhtaç olmadan yaşamlarını sürdürdüğü Barınma Evi, Sağlık İşleri Müdürlüğü hizmet binasına taşındı.

  • Ege Postası
  • 27.10.2016 - 10:22

Ödemiş Belediyesi bünyesinde hizmet veren Barınma Evi, Huzurevi’nin  de aynı bahçede bulunduğu Sağlık İşleri Müdürlüğü’nün hizmet binasının zemin katında hizmet vermeye başladı. 10 yatak kapasiteli Barınma Evi’nde tüm ihtiyaçlar göz önünde bulundurularak fiziki şartları düzenlendi. Sağlık İşleri Müdürlüğü ve Huzurevi ile aynı kompleks içinde yer alıyor olması da birçok alternatifi oluşturdu. Barınma Evi’nde kalanlar hem Huzurevi sakinleriyle bir arada olarak sosyal yaşantılarını geliştirecek hem de sağlıkla ilgili bir sorun yaşandığında anında müdahale edilebilecektir.

Ödemiş Belediyesi Barınma Evi; Ödemiş ve çevresinde ikamet eden ve çeşitli nedenlerle yardıma muhtaç duruma düşmüş yaşlı ve asgari seviyede hayatını sürdürmekte zorlanan 18-60 yaş arasındaki vatandaşlarımızın, acil durumlarda kalıcı çözümle buluncaya kadar kimseye muhtaç olmadan yaşamlarını devam ettirebilmelerini sağlamaktadır.

Huzurevi’nde mobilyalar yenilendi

Ödemiş Belediyesi bünyesinde bulunan Mutahhar Şerif Başoğlu Huzurevi’ndeki mobilyalar yenilendi. Huzurevi sakinlerinin bireysel olarak kullandığı yatak, dolap ve  koltuk takımları yenilenerek huzurevi sakinlerinin kullanımına sunuldu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.