Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Odalardan MODEKO'ya tam destek

Odalardan MODEKO'ya tam destek

Yerli Mobilya Sanayinin öncülerinin katılımı ile Fuar İzmir’de gerçekleşen MODEKO 2020 31. İzmir Mobilya Fuarı profesyonelleri tek çatı altında toplamayı başardı. MODEKO’yu ziyaret eden İzmir Ticaret Odası Başkanı Mahmut Özgener, “Uluslararası ünvanı kazanan MODEKO Uluslararası İzmir Mobilya Fuarı’nı gerek sektör için gerekse kent ekonomimiz için önemli bir etkinlik olarak görüyor ve fuarı her yıl destekliyoruz”dedi. Uluslararası ünvan kazanan fuara büyük övgü

  • Ege Postası
  • 08.03.2020 - 10:28

Yerli ve yabancı sektör profesyonelleri MODEKO 2020 31. Uluslararası İzmir Fuarı’na adeta akın etti. Profesyonellerin yoğun ilgisini çeken organizasyon nihai tüketicilerden de tam not aldı. 317 katılımcıyı mesleki oda ve dernekler bir an bile yalnız bırakmadı. Mobilya Dernekleri Federasyonu (MOSFED) Başkanı Ahmet Güleç, Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) Mustafa Balcı meslektaşlarını stantlarında ziyaret etti.

İZTO MODEKO’YU DESTEKLİYOR

İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Özgener, meclis üyeleriyle birlikte mobilya üreticilerini tek tek ziyaret etti. Başarılı bir fuar dileğinde bulunan Başkan Özgener, “Mobilya sektörünün, elde edilen dış ticaret tecrübeleri ile ihracattaki bu artış eğilimine devam edeceğinden ve ülkemiz ekonomisine katkısını sürdürerek ekonomik büyümemizde büyük rol oynayacağından hiç şüphemiz yok. Üyelerimizin iç pazardaki gelişimlerinin yanı sıra ihracata açılmalarının en kısa yolunun fuarlardan geçtiğini düşünüyoruz. İhtisas fuarları, bir sektördeki ivmelenmeye, ticaret hacmi artışına ve firmaların gelişimine katkı sağlayan en önemli buluşmalardır.  Uluslararası  ünvanı kazanan MODEKO Uluslararası İzmir Mobilya Fuarı’nı gerek sektör için gerekse kent ekonomimiz için önemli bir etkinlik olarak görüyor ve fuarı her yıl destekliyoruz. Göreve geldiğimiz günden itibaren Mobilya sektörüne yönelik yoğun çalışmalar yapıyoruz. Bununla birlikte özellikle sektördeki pazar payını artırmak isteyen üyelerimizi Odamız desteklerinden faydalanarak MODEKO fuarında stand açmaya, ülkemizdeki mobilya profesyonellerini de her geçen yıl gelişerek yoluna devam eden fuarımızı ziyaret etmeye davet ediyorum”dedi.

İESOB “MODEKO GURUR KAYNAĞIMIZDIR”

İzmir Mobilyacılar Odası Başkanı Hasan Özkoparan ve Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte İzmir Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Zekeriya Mutlu MODEKO 2020’yi ziyaret etti. Başkan Mutlu, “MODEKO İzmir için büyük bir kazanım ve gurur kaynağıdır. Hem İzmir’in hem ülkenin ekonomisine önemli katkılar koyuyor. MODEKO İzmir’in  kurumsallaşmış bir ihtisas fuarı olmuştur.  Neticede, teknoloji ne kadar gelişirse gelişsin, günün şartları ne kadar yenilik getirirse getirsin insanlar  alacağı ürünü görmek, sorgulamak adına ihtisas fuarlarından vazgeçememektedirler. İhtisas fuarlarında insan ilişkileri ön plana çıkmaktadır. Hiçbir ekipman ve teknoloji, güler yüzlü bir insanın sıcaklığını profesyonel alıcıya ya da tüketiciye verememektedir. Bu nedenle MODEKO gibi başarılı fuarlar her zaman olacaktır, ihtisas fuarlarına her dönem ihtiyaç duyulacaktır”şeklinde konuştu. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.