Dolar 32,5232
%0.11
Euro 34,9403
%-0.09
Altın 2.439,540
%0.14
Bist-100 9.717,00
%-0.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Oasis Aquapark Çeşme'de açıldı

Oasis Aquapark Çeşme'de açıldı

OASİS Aquapark Çeşme, “Büyük Eğlenceye Hazır Olun" çağrısı ile Çeşme'de açıldı. Oasis Aquapark, Çeşme'de eğlencenin yeni adresi olacak. birbirinden fraklı havuzları ve su kaydıraklarını içinde barındıran tesiste geniş menülü yemekler de var.

  • Ege Postası
  • 26.08.2016 - 16:24

Tetusa A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Veysi Öncel, “Termal kür merkezi, otel ve yaşlı evini de içeren bir turizm tesisinin ilk adımı olan Oasis Aquapark'ı Çeşme'ye kazandırmış olduğumuz için mutluyuz. Bu gayretli çalışmada emeği geçen herkese ve ortaklarımıza teşekkür ediyorum. Çeşme'de turizm sezonunun uzaması için yeni yatırımlara ihtiyaç bulunmaktadır, el ele verip bunu başaracağız. Şimdi eğlence zamanı Çeşme'de tatil yapan herkesi Oasis Aquapark'a eğlenceye davet ediyoruz.

Açılış haftasına özel 50 TL. giriş ücreti uygulanan Oasis Aquapark, her gün saat 9.00'dan akşam 17.30'a kadar açık kalacak. Ailelerden çocuklara ve gençlere kadar herkesin eğlenceli bir gün geçireceği Oasis Aquapark hem havuz hem de kaydırak çeşitliliği ile büyük beğeni kazanacak. Oasis Aquapark, şelaleler altında eğlenilecek Aqua Tower, yüzme havuzu, dalga havuzu ve çocuk animasyon havuzu gibi havuzlarının yanısıra kaydırakları ile adından söz ettirecek. 

Oasis Aquapark, uzay temalı bir kaydırak olan Space Race'e, dünyada ilk kez Çeşme'de yer vermenin heyecanını yaşarken Freefall ve King Cobra gibi heyecanı birbirinden farklı 10 adet kaydırak tesiste yer alıyor. Oasis Aquapark'ta gün boyu çeşitli lezzetlerle hizmet verecek olan yiyecek, içecek alanında et yemeklerinden hafif sandviçlere, pizza ve makarnalardan salatalara kadar geniş yelpazeli birçok ürüne de yer veriliyor. Oasis Aquapark Çeşme ile tüm gün süren eğlencenin tadına doymaya hazırlanın" dedi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.