Dolar 32,5491
%0.03
Euro 34,8924
%0.18
Altın 2.435,360
%0.5
Bist-100 9.767,00
%0.46

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
O karakol 4 yıl sonra yeniden açıldı

O karakol 4 yıl sonra yeniden açıldı

Manisa ve İzmir sınırında yer alan, dört yıl önce kapatılan Sabuncubeli'ndeki jandarma karakolu tekrar açıldı. Bölgede yaşayan dört mahallenin vatandaşları ise karakolu ziyaret edip, askerlere destek verdi.

  • Ege Postası
  • 11.11.2017 - 11:53

Manisa ile İzmir'in sınırında yer alan Sabuncubeli Jandarma Karakol Komutanlığı, dört yıl sonra tekrar açıldı. İhtiyacın olmadığı düşünülerek kapatılan karakolun, günümüzde dört yerleşimde artan nüfusun 4 bini bulmasıyla çevre karakolların yetersiz kalması üzerine tekrar açıldığı belirtildi. Karakolun açıldığı duyan bölgede yaşayan Karakoca, Kayapınar, Gökçeler ve Turgutalp mahalleleri sakinleri, bir araya geldi. Karakolu ziyaret eden vatandaşlar, 20 askerin görev yapacağı binadaki askerlerle sohbet etti.

Karakol Komutanı Astsubay Başçavuş Uğur Doğan, vatandaşların can güvenliğini ve emniyeti sağlamak için çalıştıklarını belirterek, karakolun yeniden açılması için vatandaşların talebi olduğunu ifade etti.

Karakoca Mahallesi Muhtarı Yaşar Canyar ise, 4 yıl önce karakol kapatıldığında üzüldüklerini belirterek, tekrar açılmasından dolayı mutlu olduklarını söyledi. Karakol, ziyaret eden vatandaşların okuduğu dualarla açıldı. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.