Dolar 32,3682
%0.16
Euro 34,9474
%-0.34
Altın 2.325,340
%0.21
Bist-100 9,08
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
O isim AK Parti’den de istifa etti: CHP’ye mi geçecek'

O isim AK Parti’den de istifa etti: CHP’ye mi geçecek'

Başkan yardımcılığı görevinden istifa eden AK Partili Mehmet Türkmen, partisinden de istifa etti. Şimdi gözler adı MHP ile de geçen Türkmen’in ne yapacağına çevrildi. Kulislere göre tanınırlığı yüksek olan Türkmen’in Kemalpaşa’da CHP saflarına katılabileceği belirtiliyor. O isim AK Parti’den de istifa etti

  • Ege Postası
  • 03.12.2018 - 19:17

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-AK Partili Arif Uğurlu tarafından yönetilen Kemalpaşa Belediyesi Başkan Yardımcılığı görevinden belediye başkan aday adayı olmak için istifa eden Mehmet Türkmen, mensubu bulunduğu AK Parti’den de istifa etti.

MHP’den Ulucak Belediyesi eski Başkanlığı görevi de yapan Mehmet Türkmen’in AK Parti’den mi MHP’den mi belediye başkan aday adayı olacağı bilinmezken, edinilen bilgilere göre Kemalpaşa’da tanınırlığı yüksek olan Türkmen’in CHP’ye geçme ihtimali bulunduğu kaydediliyor.

HANGİ PARTİYE GEÇECEĞİ ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERDE NETLEŞECEK

Belediye başkan yardımcılığı görevinden istifa ettikten sonra hangi partiden aday adayı olmak istediği merak edilen Mehmet Türkmen’in hangi partiye geçeceğini önümüzdeki günlerde netleşecek.

TÜRKMEN’İN CHP’YE GEÇME İDDİALARINA YANITI

İstifa ettiğini doğrulayan Mehmet Türkmen, CHP’ye geçme iddiaları hakkında ise, “İstifa ettim. Perşembe günü istifamı verdim. Şu anda bir şey yok. İlerleyen zamanlarda bakacağım” yanıtını verdi.

BALYELİ’NİN ŞANSININ DA YÜKSEK OLDUĞU KAYDEDİLİYOR

Öte yandan CHP’nin kaybettiği ilçelerden olan Kemalpaşa’da aday adaylığı bolluğu yaşanırken, yarışın geçtiğimiz günlerde aday adaylığı başvurusunda bulunan Avukat Ahmet Cemil Balyeli’nin şansının da yüksek olduğu belirtiliyor.

CHP KAYBETTİĞİ 8 İLÇE ADAYINI ERKEN AÇIKLAYACAK

Kemalpaşa’da son yerel seçimlerde (2014) CHP’li Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı tekrar aday gösterilmiş ancak güven tazeleyemeyerek yarışı kaybetmiş, AK Partili Arif Uğurlu ipi göğüslemişti. CHP’nin kaybettiği 8 ilçe adayını erken açıklaması bekleniyor. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.