Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
O ilçeye ‘geçici yönetim’ atanıyor

O ilçeye ‘geçici yönetim’ atanıyor

Geçtiğimiz ay ilçe başkanı ve yönetimin toplu istifasıyla gündeme gelen CHP Kınık, kongreye gitmeye hazırlanıyor. Edinilen bilgilere göre; ilçeye Genel Merkez tarafından 5 kişiden oluşan geçici yönetim atanacak ve bu yönetim ilçeyi kongreye götürecek.

  • Ege Postası
  • 18.01.2021 - 12:40

TENZİLE AŞÇI/EGEPOSTASI- İlçe yönetiminde yaşanan fikir ayrılıklarıyla gündeme gelen CHP Kınık’ta geçtiğimiz ay yeni seçilen ilçe başkanı Hüseyin Kocabaş ve ilçe yönetimi toplu olarak istifa etmişlerdi.

İstifanın ardından gözler Kınık’a çevrilirken il yönetiminin ilçede nasıl bir yol haritası izleyeceği merak konusu olmuştu.

Edinilen bilgilere göre; ilçede şu anda yönetimsel bir boşluk var. Tüzüğe göre ise ilçeye yeni bir yönetimin atanması gerekiyor.

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel’in konuya ilişkin çalışmaları yürüttüğü ve bazı görüşmeler yaptığı öğrenildi. Yapılan çalışmaların ardından ilçeyle ilgili Genel Merkez’e bir rapor gönderileceği belirtildi. MYK’nın bu rapor doğrultusunda ilçeye 5 kişiden oluşan geçici bir yönetim ataması gerektiği ifade edildi.

Öte yandan, atama için tüzükte bir süre belirtilmezken ilçeyi kongreye götürecek olan ve  5 kişiden oluşması beklenen geçici yönetimin atamasının bu hafta içerisinde yapılması bekleniyor.

Tüzüğe göre geçici yönetimin bir ay içerisinde kongreyi düzenlemesi gerekiyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.