Dolar 32,5343
%0.27
Euro 34,8840
%0.47
Altın 2.488,650
%1.07
Bist-100 9.565,00
%0.36

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
O ilçe başkanları Kılıçdaroğlu ile buluştu

O ilçe başkanları Kılıçdaroğlu ile buluştu

İzmir’in kurtuluş günü etkinlikleri yerine CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel’in davetiyle CHP’nin 95’inci kuruluş yıldönümü etkinliklerine katılmak için Ankara’ya giden CHP İzmir ilçe başkanları dönüş öncesi CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile buluştu. İlçe başkanları makam odasında gerçekleşen buluşmada kurultay toplanması tartışmaları sırasında da yanında olduklarını belirttikleri Kemal Kılıçdaroğlu’na bir kez daha bağlılıklarını sundu. O ilçe başkanları Kılıçdaroğlu ile buluştu

  • Ege Postası
  • 10.09.2018 - 20:01

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI  CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel’in davetiyle Ankara’ya giden CHP İzmir ilçe başkanları Ankara dönüşü öncesi partilerinin genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret etti.

CHP’nin 95’inci kuruluş yıldönümü etkinliklerine katılmak için İzmir’den Ankara’ya giden ve çoğunluğu olağanüstü kurultay tartışmaları sürecinde CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun yanında olduğunu belirten CHP’li İzmir ilçe başkanları, Ankara dönüşü öncesinde bir araya geldikleri Kılıçdaroğlu’na bağlılıklarını bir kez daha bildirdi.

İZMİR OLARAK YANINDA OLDUĞUMUZU BELİRTTİK

Yaklaşık 15 dakika süren Kılıçdaroğlu ziyaretinin nezaket ziyareti olduğunu belirten ilçe başkanları, “Sayın genel başkanımıza nezaket ziyareti yaptık. Dün geceki organizasyonla ilgili düşüncelerimizi söyledik. O da nezaketen cevaplar verdi. İzmir olarak yanında olduğumuzu belirttik” diye konuştu.

Ziyarette CHP Tire İlçe Başkanı Hakan Şenoyar da CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na keçeden yapılmış bir portresini armağan  olarak sundu. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.