Dolar 32,4442
%-0.13
Euro 34,7787
%-0.55
Altın 2.441,250
%0.21
Bist-100 9.946,00
%2.36

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
O Belediye Meclis Üyesinden flaş istifa kararı;Sağlık problemleri ve iş yoğunluğu sebebiyle...

O Belediye Meclis Üyesinden flaş istifa kararı;Sağlık problemleri ve iş yoğunluğu sebebiyle...

Karabağlar Belediyesi Meclis Üyesi CHP’li Yalçın Uzunyol Belediye Meclis üyeliğinden istifa etti. Uzunyol’un istifa sebebi olarak sağlık problemleri ve iş yoğunluğunu gösterdiği öğrenildi. O Belediye Meclis Üyesinden flaş istifa kararı

  • Ege Postası
  • 24.07.2019 - 19:54

HAYRULLAH YILDIZ/ EGEPOSTASI- Karabağlar Belediyesi’nde flaş bir istifa gerçekleşti. Karabağlar Belediye Meclis Üyesi  Yalçın Uzunyol meclis üyeliğinden istifa etti. CHP’li Uzunyol, sağlık problemleri ve iş yoğunluğunu sebep göstererek belediye meclis üyeliğinden istifa etme kararı aldığı öğrenildi.

İstifa kararının ardından Uzunyol’un CHP’den de istifa ettiği iddiaları gündeme gelirken konuyla ilgili Karabağlar CHP İlçe Başkanı Ali İhsan Yıldız’dan açıklama geldi. Başkan Yıldız, Yalçın Uzunyol ile görüştüğünü sadece belediye meclis üyeliğinden istifa ettiğini belirtirken, “Kendisiyle görüştük, sadece belediye meclis üyeliğinden istifa ettiğini bildirdi. Partimizden istifası söz konusu değildir” ifadelerini kullandı. 

Uzunyol'un istifasının ardından yerine Karabağlar Belediye Meclis Üyeliği yedek 1. Sırada yer alan Ali Rıza Çamur, göreve başlayacak.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.