Dolar 32,4890
%0.01
Euro 34,8400
%-0.38
Altın 2.451,500
%0.63
Bist-100 9.871,00
%1.59

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
O başkanlardan ses yok

O başkanlardan ses yok

CHP’de adaylıklarını açıklamayan ilçe başkanları merak uyandırdı. Çiğli, Karabağlar ve Bayraklı ilçe başkanlarının adaylık açıklamaları kamuoyunda merakla beklenirken, Gaziemir’de Umut Tekin’in aday olmama ısrarı ise sürüyor. Aday olmayacaklar mı'

  • Ege Postası
  • 13.11.2017 - 13:47

YAĞMUR UYGUR/EGEPOSTASI - CHP İzmir’de ilçe kongrelerine sayılı günler kala metropol ilçelerde adaylık açıklamaları art arda yapıldı.

Konak İlçe Başkanı Şakir Başak ve Buca İlçe Başkanı Çağdaş Kaya, başkan adaylıklarını sürdüğünü kalabalık gruplara yaptıkları açıklamalarla duyururken, Karşıyaka İlçe Başkanı Uğur Yıldırım’ın ise adaylığını kapalı toplantılarda duyurduğu ifade ediliyor.

Bornova İlçe Başkanı Nevzat Kavalar büyük bir toplantı yaparak açıklama yapmak yerine doğal aday olduğunu ifade ederken, Gaziemir İlçe Başkanı Umut Tekin ise halen adaylık düşünmediğini vurguladı. Bayraklı CHP İlçe Başkanı Cemalettin Alper'in ise parti toplantılarında adaylığını duyurmakla birlikte henüz açıklama yapmaması dikkat çekti. 

ADAY DEĞİLLER Mİ'

Süreçte adaylığını açıklamayan ve konu hakkında ser verip sır vermeyen Çiğli ve Karabağlar başkanlarının ise ne yapacağı merak konusu oldu. Çiğli’de muhaliflerin beyaz listesinden aday olduğunu ifade eden ve sosyal medyadan açıklamalardan bulunan isimlerin karşısında henüz adaylığını açıklamayan mevcut Başkan Zeynel Mertoğlu’nun adaylıktan çekileceği iddialarına yanıt aranırken, Karabağlar’da ise mevcut Başkan Ali İhsan Yıldız’ın yerine bir isim arandığı iddiaları kuvvet kazanıyor. Her iki başkanın da durumu netliğe kavuşmadığından örgütte kim başkanlığa aday olacak sorusuna yanıt arıyor.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.