Dolar 32,5717
%0.3
Euro 34,8027
%0.2
Altın 2.501,880
%0.7
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
O araştırmada Soyer'e ülke sıralaması şoku!

O araştırmada Soyer'e ülke sıralaması şoku!

Ünlü araşatırma şirktelerinden korona sürecinde öne çıkan aktörlerin başarı puanlamasında Tunç Soyer ülke genelinde yapılan araştırmada CHP'li İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlarının gerisinde kalırken, İzmir'de yapılan ankette ise, iki ismi geride bıraktığı görüldü.

  • Ege Postası
  • 03.05.2020 - 13:19

EGEPOSTASI  - Türkiye'nin tanınmış araştırma şirketlerinden Metropoll'ün yaptığı bir kamuoyu yoklamasında çarpıcı rakamlar ortaya çıktı. Türkiye genelinde yapılan araştırmada 'Korona sürecinde 'Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Sağlık Kurulu, Ankanra Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Hazine ve Ekonomi Bakanı Berat Albayrak'a 1 ile 10 arasında puan vermeleri istendi. 

İMAMOĞLU VE YAVAŞ'IN GERİSİNDE KALDI

Ankete katılanlar en yüksek puanı 8,80 ile Bakan Koca'ya verirken, en düşük puanı 4,77 ile Berat Albayrak'a verdi. Hükümet tarafından oluşturulan Sağlık Kurulu 8,62 puanla ikinci sırada bulunurken, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı geride bıraktı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ise 6,28 puanla sadece Bakan Albayrak'ı geride bıraktı.

İZMİR'DE BAŞARILI OLDUĞU GÖRÜLDÜ

Aynı araştırmada üç büyükşehirden ankete katılanların başarı puanlamasında ise Tunç Soyer, mevkidaşları Ekrem İmamoğlu ile Mansur Yavaş'ı geride bıraktı.

Ankete katılan İzmirliler Tunç Soyer'i 10 üzerinde 7,56 oranında başarılı buldu.

Ankettteki bu durum Başkan Soyer'in ülke genelinde kendini yeterince anlatamadığı yorumlarına neden oldu. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.