Dolar 32,4890
%0.01
Euro 34,8400
%-0.38
Altın 2.451,500
%0.63
Bist-100 9.871,00
%1.59

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
O aile parkta yaşamaktan kurtuldu

O aile parkta yaşamaktan kurtuldu

İzmir'in Karabağlar ilçesinde 2 aydır parkta yaşamak zorunda kalan 8 kişilik ailenin hali, görenlerin yüreğini burkarken, dramın basın organlarında yer alması belediyeyi harekete geçirdi. Belediyenin bilgi vermesi üzerine kaymakamlık ve bakanlık da harekete geçti ve aile hemen bir eve yerleştirildi. Belediye, kaymakamlık ve bakanlık harekete geçti

  • Ege Postası
  • 20.08.2019 - 14:59

İzmir'in Karabağlar ilçesinde 2 aydır parkta yaşamak zorunda kalan 8 kişilik ailenin dramı bitti. Belediye, kaymakamlık ve bakanlığın jet müdahalesiyle  aile bir eve yerleştirildi.

Ankara’dan İzmir’e çalışmak için gelen ancak kiralarını ödeyemedikleri gerekçesiyle Karabağlar'daki bir parkta yaşamaya başlayan Arslan ailesinin dramı basın organlarında yer alınca Karabağlar Belediyesi harekete geçti. Belediye Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü görevlileri ailenin durumunu Karabağlar Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ile Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne bağlı Karabağlar Sosyal Hizmet Merkezine bildirdi. ve Şeref Arslan, eşi, 4 çocuğu, 2 torunu ile bir eve yerleştirildi.

Belediyeden yapılan açıklamada "Arslan ailesine Karabağlar Sosyal Hizmet Merkezi tarafından katlı sosyo-ekonomik yardım verilmiş olup yine kendilerine belediyemizin girişimiyle Karabağlar Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından kira, gönüllüler desteğiyle de eşya sağlanacaktır. Ayrıca Karabağlar Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından Arslan ailesine her ay marketlerden gıda alabileceği sosyal destek kartı da verilecektir. Karabağlar Belediyesi olarak aileye bundan sonra da her türlü destek sağlanacaktır."

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.