Dolar 32,5566
%0.03
Euro 34,8467
%-0.05
Altın 2.433,560
%0.14
Bist-100 9.722,00
%0.8

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
O aday çekildi! Kimi destekleyecek'

O aday çekildi! Kimi destekleyecek'

CHP İzmir İl başkanlığı görevini 5 kez yürüten, 6’ncı için talip olan Kemal Karataş, Utku Gümrükçü lehine adaylıktan çekildiğini duyurdu. Karataş, “İlçe başkanım Şakir Başak, İl Başkan Adayı Utku Gümrükçü üzerinde karar kılmış. Ben de ilçe başkanımızın kararına saygı duyuyorum” dedi. Flaş! O aday çekildi

  • Ege Postası
  • 04.01.2018 - 14:47

YAĞMUR UYGUR/EGEPOSTASI - CHP İzmir İl eski Başkanı Kemal Karataş, 30 Aralık 2017’de il başkanlığına adaylığını açıkladıktan 5 gün sonra il kongresinde il başkan adaylığını açıklayan ve örgütten destek gören Utku Gümrükçü lehine çekildiğini açıkladı.

Karataş, il başkanlığına adaylığını örgütün iradesi ve vereceği karara bağlı olarak açıkladığını ifade etmişti. İlçe başkanlarının ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun o süreçte bir çalışma içinde olduğunu hatırlatan Karataş, “Ben aday olurken siz de vardınız. Örgüt iradesine vereceği karara uyacağımı söylemiştim. Ben adaylık duyurusu yaparken İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun  bir çalışması vardı. Bir de ilçe başkanlarının çalışması sürüyordu. Bu çalışmada ben de Konak il delegesi olarak ilçe örgütüne bağlıyım. İlçe Başkanım Şakir Başak, İl Başkan Adayı Utku Gümrükçü üzerinde karar kılmış. Ben de ilçe başkanımızın kararına saygı duyuyorum" dedi.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.