Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
O aday adayından Sözcü'ye destek

O aday adayından Sözcü'ye destek

CHP Gaziemir Belediye Başkan Aday Adayı Yüksel Demirsoy, haklarında FETÖ'ye yardım etme suçundan dava açılan Sözcü Gazetesi yazarlarından Emin Çölaşan ve gazetenin Ankara Temsilcisi Saygı Öztürk'ü ziyaret ederek desteğini dile getirdi. Emin Çölaşan ve Saygı Öztürk'ü ziyaret etti

  • Ege Postası
  • 12.12.2018 - 13:58

EGEPOSTASI- Beraberindeki Uğur Yelekli ve Tahsin Çuhadar ile birlikte Ankara'ya giden CHP Gaziemir Belediye Başkan Aday Adayı Yüksel Demirsoy, önce, "FETÖ üyesi olmamakla birlikte örgüte bilerek yardım etme" suçundan hakkında 7,5 yıldan 15 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açılan Sözcü Gazetesi yazarı Emin Çölaşan'ı ziyaret etti.

Çölaşan'a desteğini dile getiren Demirsoy, birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. Desteğini, sosyal medya hesabından yaptığı "EMİN‘iz... DOĞRU‘yuz..." başlıklı açıklamasıyla da yineleyen Demirsoy, "Evrensel meslek ilkelerine sıkı sıkıya bağlı, toplumun gerçekleri öğrenme hakkından başka hiçbir güce hizmet etmeyen Sözcü Gazetes'ini ziyaret ettik. Ankara temsilcisi Saygı Öztürk ve 'Mustafa Kemal'in askeriyim, yolum, çizgim bu' diyen efsane yazar Emin Çölaşan'a geçmiş olsun dileklerimizi ilettik" ifadelerine yer verdi.

Demirsoy daha sonra aynı dosyada şüpheli olarak bulunan ancak hakkında takipsizlik kararı verilen Sözcü Gazetesi Ankara Temsilcisi Saygı Öztürk'ü de ziyaret etti. Burada da Öztürk ile hatıra fotoğrafı çektirip desteğini dile getirdi.

Sözcü Gazetesi yazarlarından Emin Çölaşan ve Necati Doğru ile gazetenin genel yayın yönetmeni Metin Yılmaz'ın da aralarında bulunduğu 5 kişi hakkında, ‘FETÖ’ üyesi olmamakla birlikte örgüte bilerek yardım etme suçundan 7,5 yıldan 15 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açılmıştı. Aynı dosyada şüpheli olarak bulunan Uğur Dündar ve Saygı Öztürk hakkında ise takipsizlik kararı verilmişti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.