Dolar 32,3579
%0.13
Euro 34,9930
%-0.21
Altın 2.325,970
%0.24
Bist-100 9,09
%0.12

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Nostalji ödülleri dağıtıldı

Nostalji ödülleri dağıtıldı

Çiğli Belediyesi tarafından üçüncüsü düzenlenen Geleneksel Nostalji Turnuvası görkemli ödül töreniyle sona erdi. 27 takımın, 670 sporcusuyla, 3 ay mücadele verdiği turnuvanın finalinde plaket ve kupalar sahiplerini buldu.

  • Ege Postası
  • 05.07.2013 - 09:24
İZMİR- Haftada 3 gün 3 ay süren 3. Geleneksel Nostalji Turnuvasının, belediye konferans salonunda düzenlenen ödül törenine yoğun ilgi yaşandı. 35 yaş ve üstü sporcuların aileleriyle katıldığı ödül gecesine Çiğli Belediye Başkanı Metin Solak ev sahipliği yaptı. Geceye Çiğli Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Arif Altıkulaç, MHP İlçe Başkanı ve eski futbolculardan Mustafa Yıldız, meclis üyeleri, siyasi partilerin temsilcileri ile bürokratlar da ilgi gösterdi.

Ödül gecesinde, turnuva düzenleme komitesi, turnuva hakemleri, en az gol yiyen kaleci Murat Yalçın , 3 turnuvada da gol kralı olan Hasan Aydoğdu, en centilmen takım Soyfan ve en yaşlı sporcu Kaya Güzel plaket aldı. En centilmen sporcu unvanı ise Kaymakamlık takımında oynayan Çiğli Kaymakamı Mustafa Arı’nın oldu. Turnuvanın şampiyonu Halk Eğitim, ikincisi Güzeltepe Spor ve üçüncüsü Evka-5 spor takımları da kupalarını Başkan Metin Solak’ın elinden aldı.

Ekim ayında dördüncüsü yapılacak

Yaptığı esprilerle salondakileri sık sık güldüren Başkan Solak, Çiğli’de her zaman dostluk ve kardeşliğin kazandığını belirterek, herkesi bir arada tutan ve kaynaştıran spora çok şey borçlu olduklarını söyledi. 27 takımla çok ciddi bir turnuvanın, aksaklık olmadan düzenlendiğine dikkat çeken Başkan Solak, “Turnuva düzenleme fikri bana ilk geldiğinde çok olumlu baktım. Çünkü belirli yaştaki insanlarımıza spor yaptırmak gibi bir misyonu vardı. Ama onun da ötesinde birliktelik ve kardeşlik duyguları vardı. Futbolun bahane olduğunu gördük. Aileler, torunlar, oğullar, anneler geldi maçları izlemeye. Kaynaştık, hepimiz bir bütün olduk. Ben emeği geçen tüm arkadaşlarıma binlerce kez teşekkür ediyorum. Ekim ayında dördüncü turnuvamızı düzenleyeceğiz. Şimdiden onlarca takım başvurdu” diye konuştu.

1 yılda üç turnuva

Turnuva Düzenleme Komitesi Başkanı Abdurrahman Tekin de Başkan Metin Solak’ın büyük desteği ile böylesine önemli bir organizasyonu gerçekleştirdiklerini belirterek, 1 yıl gibi kısa zamanda üç turnuva yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdi. Tekin, turnuvaya katılan herkesin bitmeyen heyacan içinde olduğunu belirterek, “Dördüncü turnuvaya için hazırlanıyoruz. Büyük bir talep patlamasıyla karşı karşıyayız. Bu da bizi daha çok motive ediyor” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.