Dolar 32,5379
%0.16
Euro 34,9148
%-0.16
Altın 2.436,950
%0.03
Bist-100 9.717,00
%-0.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Nezir’den Deniz Yücel’e kumpas salvosu

Nezir’den Deniz Yücel’e kumpas salvosu

CHP Buca Adayı olarak açıklanan ancak daha sonra geri çekilen Suat Nezir, CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel’in, Buca adayının ilçe seçim kuruluna verilmeden önce belli olduğu şeklindeki açıklamasına sert tepki gösterdi. Nezir, sosyal medya hesabından yayınladığı mesajla, “Partinin resmi adayı olan beni arayıp bu konu hakkında niye bilgilendirmediniz de böyle bir kumpas kararı aldınız. Yoksa siz CHP'nin kaybetmesi için mi görevlendirildiniz'” diye sordu. Nezir’den Deniz Yücel’e kumpas salvosu

  • Ege Postası
  • 22.03.2019 - 16:55

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-Partisi tarafından Buca adayı olarak gösterildikten sonra geri çekilen ve yerine Erhan Kılıç’ın aday gösterildiği Suat Nezir, partisinin İzmir İl Başkanı Deniz Yücel’in TV 35’te yaptığı açıklamada, “Buca adayımız ilçe seçim kuruluna verilmeden bir gün önce belli olmuştu” şeklindeki açıklamalarına sosyal medya hesabından yanıt verdi.

Suat Nezir, Yücel’in Buca adayının isminin ilçe seçim kuruluna verilmeden bir gün önce belli olduğu açıklamasına atıfta bulunarak, bu konuda neden partinin resmi adayı olarak açıklanmasına karşın bu konuda neden kendisinin bilgilendirilmediğini sordu ve Yücel’i kendisine kumpas kurmakla suçladı.

YOKSA SİZ BU PARTİYİ SAHİPSİZ Mİ ZANNETTİNİZ'

Sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Suat Nezir, “CHP İl Başkanı Deniz Yücel; Tv 35'te bir programda 'Buca Adayı seçim kuruluna verilmeden bir gün önce değişeceği belli olmuştu' diye beyanat verdi. Deniz Yücel’e soruyorum, sen ‘birgün önce aday değişeceği belliydi’ diyorsun ya,  bu konunun asıl muhatabı ve partinin resmi adayı olan beni arayıp bu konu hakkında niye bilgilendirmediniz de böyle bir kumpas kararı aldınız. Yoksa siz CHP'nin kaybetmesi için mi görevlendirildini? Yoksa siz CHP'yi  başarısız kılarak partiyi bitirmek için mi görevlendirildini? Yoksa siz bu partiyi sahipsiz mi zannettiniz'” diye sordu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.