Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Neden yüzünüzü mutlaka nemlendirmelisiniz'

Neden yüzünüzü mutlaka nemlendirmelisiniz'

Nemlendirme cildinizin sağlıklı hücrelerini korumak ve tahrişten korumak için önemli bir adımdır. Gençliğinde sadakatle nemlendiren insanların yaşlandıklarında güzel tenlere sahip olma olasılıkları daha yüksektir.

  • Ege Postası
  • 29.06.2020 - 09:39

Bugün döndüğünüz her yerde cilt bakımı için bir reklam görebilirsiniz. Çok çeşitli temizleyici ve nemlendirici var.

Temizleyiciler ve eksfoliyanlar cilt bakımı rutininizde amaçlarının ne olduğu konusunda oldukça açıktırlar, ama nemlendiric? Zaten temizse cildinizi nemlendirmek neden önemlidir'

Nemlendirme Neden Önemli'

Nemlendirme cildinizin sağlıklı hücrelerini korumak ve tahrişten korumak için önemli bir adımdır. Gençliğinde sadakatle nemlendiren insanların yaşlandıklarında güzel tenlere sahip olma olasılıkları daha yüksektir.

Cildinizi nemlendirmek, daha fazla kopmayı önlemek için önemlidir. Cildiniz kuru ve tahriş olduğunda, aslında kırılmalara ve akneye neden olur. Cildinizi nemlendirerek, ortaya çıkan cilt problemleri olasılığını azaltabilirsiniz. Yüz nemlendiricileri cildinizin cildini dengelemeye yardımcı olur ve sivilce kırılmalarını önler. Ve nemlendirme sadece kadınlar için değil, erkeklerin de günlük rutinlerine dahil olmaları için önemli bir alışkanlık.

Ne Tür Nemlendiriciler Var'

Cilt tipinize uygun birçok farklı nemlendirici çeşidi vardır. Yağsız bir losyona veya daha zengin bir kreme ihtiyacınız olsun, ihtiyaçlarınız için en iyi yüz nemlendiriciyi bulmak ağrısız ve kolay olabilir.

Zararlı UV ışınlarına karşı korunmaya yardımcı olan bir nemlendirici bulabilirseniz, daha da iyi bir yerdesiniz. UV ışınları cilt hücrelerinize zarar verebilir, bu da kuru, pul pul cilt ve lekelere neden olur. Dışarı çıkmadan önce cildinizi koruyabiliyorsanız, daha sağlıklı ve genç bir cilde sahip olma olasılığınız daha yüksektir.

Nemlendirmezsem Ne Olur'

Cildinizi nemlendirmemenin bir etkisi, cildinizin daha lekeli hale gelmesidir. Cildinizin sağlığı temiz ve nemi tutmaya bağlıdır, bu nedenle cildiniz ne kadar sağlıklıysa teniniz o kadar canlı olur.

Sıcak su, elemental hasar ve evinizdeki kuru hava, cildinizin kurumasına neden olabilecek koşullara örnektir. Duştan çıktıktan sonra cildinize yüz nemlendiricisi koymak, nemin kilitlenmesine yardımcı olur.

Duştan hemen sonra uygulamak da cildinizi elementlerden korumaya yardımcı olur. Cildiniz nemden yoksun olduğunda hücreleri yenilemez. Bu, sebum ve kuru veya pul pul ciltlerin aşırı üretimine yol açar. Ancak cildiniz nemlendirildiğinde ve sağlıklı olduğunda, cildiniz hücreleri yeniden oluşturabilir ve sizi parlayan bir ten bırakır.

Yaşlandığımızda, sebum bezlerimiz verimliliğini kaybeder ve bu da aşırı yağ üretimine neden olur. Daha genç yaşta nemlendiriciler kullanarak, yaşlandıkça belirtilerin yaşlanma şansını en aza indirirsiniz. Cildinizi nemlendirmek önemlidir, çünkü asgari kanıtla yaşlanmanıza yardımcı olur.

Yaşlanma belirtilerini tersine çevirmede uzmanlaşmış bazı ürünler olmasına rağmen, proaktif çalışmak çok daha etkilidir. Daha gençken çaba göstererek, yaşlandıkça daha iyi sonuçlar elde edersiniz.

Kırışıklıklar ve çizgiler gençliğinizde düzgün nemlendirilmemenin sonuçlarıdır. Yine de bu işaretlerle sonuçlansanız da, ne olacağının bir kısmında olacak. Hücrelerinizi sağlıklı tutmak için çalışmak uzun vadede size fayda sağlayacaktır.

Nasıl Düzgün Nemlendiririm'

Nemlendiricinizi doğru şekilde uygulamak çok önemlidir ve kaçınılması gereken bazı nemlendirme hataları vardır. Cildinizi agresif bir şekilde ovmak zararlıdır ve doğru miktarı kullanmamak losyonunuzu etkisiz hale getirebilir.

Nemlendiricinizi uyguladığınızda, losyonu sürtünmek yerine cildinize sürün. Bu, ürünün cilt hücrelerine zarar vermeden eşit olarak dağıtılmasına yardımcı olur. Yüzünüz, boynunuz ve göğsünüz gibi yaşlanma gösteren tüm bölgelere uygulamak faydalıdır.

Yukarı doğru vuruşlarla uygulamak, yer çekimine karşı çalışmaya yardımcı olur ve cildinizin sarkmasını önler. Nazik, dairesel vuruşlar kullanmak şişliği azaltmaya yardımcı olur ve ürünü eşit olarak dağıtır. Bunu bir yüz masajı olarak düşünün ve rahatlatıcı bir süreç olmasının ek avantajına sahip olacaksınız.

Nemlendirme, birçok insanın cilt bakımı rutininden çıktığı bir adımdır, çünkü bunu isteğe bağlı bir adım olarak görürler. Ama bu davadan daha uzak olamazdı. Tarih boyunca insanlar nemlendirmenin önemini anlamışlardır.

Cilt hücrelerinizin iyi nemlendiğinden emin olmak, kırılmaları önlemeye ve gelecekte güzel bir cilt sağlamaya yardımcı olacaktır. Nemlendiricilerin cilde batırılması ve yıkanmaması gerektiğinden, cilt bakım rejimindeki en kolay adımlardan biridir.

En iyi yüz nemlendiricilerinin çoğu, cildiniz için bir avantaj olan vitaminler ve diğer faydalı bileşenleri içerir. Kendi kendine sevgi söz konusu olduğunda cildinize dikkat etmek çok önemlidir ve cildinizi sağlıklı tutmak için nemlendirici kullanmak cilt bakım rutininiz için önemlidir.

Bir dahaki sefere duştan çıkıp gününüze hazırlanırken, kendinize bir iyilik yapın ve yüz nemlendiricisini alın ve ovalayın. Kırışıklıklarınız neredeyse yokken, gelecekte yıllar boyunca kendinize teşekkür edeceksiniz.    

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.