Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Nazlı Çiçek'ten acı haber geldi!

Nazlı Çiçek'ten acı haber geldi!

İzmer'de kök hücre nakli olmayı bekleyen 3,5 yaşındaki Öykü Arin Yazıcı'ya donör olduktan 39 gün sonra lösemi teşhisi konulan 21 yaşındaki Nazlı Çiçek Gezginer, tedavisinin sürdüğü Ege Üniversitesi Hastanesi Hematoloji Bölümü'nde hayatını kaybetti. Nazlı Çiçek'ten acı haber geldi!

  • Ege Postası
  • 18.03.2019 - 07:37

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününde sosyal medya hesabından hastane odasında çekilen fotoğrafı paylaşılıp kansere karşı güçlü durduğunu gösteren Nazlı Çiçek'in acı haberi, yakınlarını ve sevenlerini üzüntüye boğdu.

Nazlı Çiçek Gezginer'in cenazesinin öğle vakti Alsancak Hocazade Cami'nde kılınacak namazdan sonra Işıkkent Mezarlığı'nda toprağa verileceği yakınlarınca ifade edildi.

Baba Ziya Gezginer, AA muhabirine yaptığı açıklamada kızı Nazlı Çiçek Gezginer'in 13 Şubat'ta Öykü Arin'e donör olmak için kan ve kök hücre bağışında bulunduğunu söyledi.

O güne kadar kızının sağlığının iyi olduğunu, daha sonra baş ağrısı ve gribal enfeksiyon başladığını aktaran Gezginer, kızının şikayetlerinin uzun süre devam etmesi üzerine Buca ilçesindeki Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesine başvurduklarını anlattı.

Gezginer, kızına 21 Şubat'ta lösemi teşhisi konulduğunu dile getirerek, "Hemen Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Hematoloji Bölümünde tedavisi başladı. İlk kemoterapisini 21. yaşını kutladığı 27 Şubat'ta aldı. Bugün de kalbi durdu." diye konuştu. 

Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimi Prof Dr. Tuncay Göksel de Gezginer'in kan değerlerinin düşmesi ve genel durumunun bozulması üzerine bugün hayatını kaybettiğini söyledi. (DHA-AA)

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.