Dolar 32,3181
%0.21
Euro 35,0783
%-0.12
Altın 2.307,390
%1.31
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Naylona sarılmış halde kadın cesedi bulundu

Naylona sarılmış halde kadın cesedi bulundu

İzmir'in Çiğli İlçesi'ndeki bir evde, 35 yaşındaki Funda Gülmez, bıçaklanarak öldürüldükten sonra naylona sarılmış eve terk edildi. Polis ekipleri, aynı evde beraber yaşadıkları öne sürülen şüpheli Ü.Ş.'yi yakalamak için çalışma başlattı.  Naylona sarılmış halde bulundu

  • Ege Postası
  • 21.03.2017 - 08:51

Olay, dün saat 23.00 sıralarında Yakakent Mahallesi 8087/13 Sokak'ta bulunan bir apartmanın 8'inci katındaki evde meydana geldi. Ü.Ş. ile aynı evde yaşadığı öne sürülen Funda Gülmez'den bir süreden bu yana haber alamayan yakınları, eve geldiğinde genç kadının cesedini naylon poşete sarılı halde buldu. Yakınları durumu polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen polis, Gülmez'in bıçaklanarak öldürüldüğünü belirledi.

Talihsiz kadının cesedini bulan yakınlarını ifadelerini almak üzere karakola götüren polis, Ü.Ş.'nin aramalara yanıt vermemesi üzerine durumdan şüphelenip apartman çevresinde gizlenerek bir süre Ü.Ş.'nin gelmesini bekledi. Polis, beklemenin sonuç vermemesi üzerine Ü.Ş.'yi yakalamak için çalışma başlattı. Talihsiz kadının cesedi savcının incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Polisin başlattığı soruşturma sürüyor. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.