Dolar 32,3292
%0.24
Euro 35,0582
%-0.18
Altın 2.295,320
%0.78
Bist-100 9,01
%2.35

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Narlıdere Yukarıköy Meydanı için düğmeye bastı

Narlıdere Yukarıköy Meydanı için düğmeye bastı

Narlıdere Belediyesi, ilçenin tarihi dokusunu yaşatan Yukarıköy Meydanı’nı daha güzel ve çağdaş hale getirebilmek için çalışma başlattı. Narlıdere tarihi doku için düğmeye bastı

  • Ege Postası
  • 16.09.2019 - 09:29

Vatandaşların sıklıkla uğradığı meydandaki kahvehanelerin masa ve sandalyeleri yenilendi. Meydan girişine tabela ve tarihçe asıldı. Başkan Ali Engin “Narlıdere tarihini en güzel yaşatan bölgemizi yenileyerek dikkat çekici hale getirmek istiyoruz” dedi.

KAHVEHANELERE MODERN DOKUNUŞ

Narlıdere tarihinden izler yansıtan Yukarıköy Meydanı, Narlıdere Belediyesi’nin yenileme çalışmaları ile daha güzel ve çağdaş hale geldi. Bir yandan Yukarıköy’deki tarihi yapıları restore etmek için resmi girişimlerini sürdüren belediye ekipleri, bir yandan da meydan ve vatandaşların sıklıkla uğradığı kahvehaneler için modernizasyon çalışması başlattı. Kahvehanelerin masa ve sandalyeleri belediye tarafından yenilendi. Meydanın girişine ışıklı tabela ve bölgenin tarihçesi asıldı. Değişiklikler; esnaf ve vatandaşlar tarafından da beğeniyle karşılandı.

HEM HALK HEM ESNAF MEMNUN

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin “Yukarıköy, Narlıdere’nin tarihini yansıtan en önemli merkezlerimizden biri. Buradaki eski yapıları restore etmek için resmi çalışmalarımız sürüyor. Bu arada, tarihi meydanı ve orada bulunan kahvehaneleri de yenilemek için çalışmalar yürütüyor, halkımızın beğenisine sunuyoruz. Yakın zamanda, Yukarıköy dışarıdan da ziyaretçilerini kabul etmeye başlayacak ve esnafımız kalkınacak” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.