Dolar 32,4909
%-0.15
Euro 34,9626
%0.38
Altın 2.430,820
%0.32
Bist-100 9.717,00
%-0.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Narlıdere Kongresinde 'konsomatris' arbedesi

Narlıdere Kongresinde 'konsomatris' arbedesi

Sakin başlayan ancak zaman zaman bazı delegelerin eleştiri dozunu yükselttiği CHP Narlıdere İlçe Kongresi'nde konuşmasını yapan başkan adayı mevcut İlçe Başkanı Şahin Fırat'ın bir delegenin kadınkolları üyesi için konsomatris ifadesini kullandığını belirtip, bunu izin vermeyeceğini söylemesi üzerine tansiyon yükseldi. Ardından ayağa kalkan bazı delegeler ile Şahin Fırat taraftarı partili ve delegeler arasında on dakika süren bir arbede ve birbiri üzerine yürüme olayı yaşandı. Salon karıştı...

  • Ege Postası
  • 09.12.2017 - 15:20

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-Narlıdere kongresinde konuşan Başkan Şahin Fırat, bir üyenin sosyal medya hesabından kadın kolları üyesi bir üye için konsomatris ifadesinin kullanıldığını, bunu kabul edemeyeceğini söyledi. 

Şahin Fırat'ın bu konuşması üzerine Bahar Özgören'i destekleyen ekipte bulunan ve kongrenin başından beri eleştirilerde bulunan Mehmet Gültekin başta olmak üzere Fırat tarafının üzerine yürüdü. iki tarafın da birbirinin üzerine yürümesi üzerine salonda arbede yaşandı. 

Araya CHP İzmir İl Yöneticisi Celal Yıldız, CHP YDK Üyesi Şehrazat Mercan ve diğer partililer ve parti yöneticileri girdi. 

Bir süre sonra ortam yatıştı ve kürsüye Bahar Özgören çıktı. Son derece üzgün olduğu görülen Bahar Özgören, "Son derece üzgünüm.  Bu sahneleri yaşamak beni son derece yaraladı. Sayın başkanım siz de eleştirilerinizi yüksek tuttunuz. İki taraf için de söylüyorum. Ben bu sahneye muhatap olduğum için son derece üzgünüm. Yapı olarak bana uygun olmayan sahneler. Kavgacı bir mizacım yok. Çok üzgünüm. Sesim titreyebilir. İstediğim performansı gösteremeyebilirim" diyerek üzüntünüsünü belirtti. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.