Dolar 32,4496
%0.12
Euro 34,4641
%-0.09
Altın 2.487,670
%0.18
Bist-100 9.680,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Narlıdere Deniz Festivali’nde 2’nci gün; Sahilde deniz temizliği

Narlıdere Deniz Festivali’nde 2’nci gün; Sahilde deniz temizliği

Narlıdere Belediyesi tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen Narlıdere Deniz Festivali kapsamında, Sahilevleri’nde deniz ve kıyı temizliği yapıldı. Narlıdere Deniz Festivali’nde 2’nci gün

  • Ege Postası
  • 06.09.2019 - 12:30

TURMEPA bünyesindeki gönüllü dalgıçlar Balıkçı Barınağı’ndan denize daldı. Başkan Ali Engin ve çevre gönüllüleri de kıyı alanda çevre temizliği yaptı. Başkan Ali Engin “Denizlerimizin ve çevremizin temiz kalması için mücadeleye devam edeceğiz” dedi.

HEM DENİZ HEM KIYI TEMİZLENDİ

Narlıdere Belediyesi tarafından düzenlenen Narlıdere Deniz Festivali’nin ikinci gününde Sahilevleri’nde deniz ve kıyı temizliği yapıldı. Narlıdere Belediyesi ve TURMEPA önderliğinde gerçekleştirilen etkinliğe Başkan Ali Engin’in yanı sıra, meclis üyeleri, muhtarlar ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı. Etkinlik boyunca, gönüllü dalgıçlar deniz içinde temizlik çalışması yürütürken, Başkan Engin ve çevre gönüllüleri de kıyı alanda çevre temizliği yaptı.

“AMAÇ DAHA TEMİZ BİR DÜNYA”

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin “Denizlerimizin ve çevremizin temiz kalması için mücadeleye devam edeceğiz. Bu bir farkındalık festivali. Bizler deniz ve çevre temizliğine dikkat çekerek, bu sorun için bir ses olmaya gayret ediyoruz. Amacımız daha güzel ve temiz bir dünyada yaşamak. Etkinliğimize katılan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Narlıdere Deniz Festivali kapsamında yarın (Cumartesi) saat 12.00’de, 9 Eylül Kurtuluş Kupası Yelken Yarışları için start verilecek.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.