Dolar 32,3747
%0.18
Euro 35,0654
%0
Altın 2.325,990
%0.24
Bist-100 9,11
%0.34

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Narlıdere'de yol çalışmaları hız kesmeden sürüyor

Narlıdere'de yol çalışmaları hız kesmeden sürüyor

Narlıdere Belediyesi, Nisan ayından bu yana sokaklarda yaptığı çalışmalarla hem kenti güzelleştirdi, hem de vatandaşların yaşamını kolaylaştırdı. Altyapısı tamamlanmış 33 sokakta, 3 bin 500 metrekarelik asfalt kaplama, kilit parke ve bordür döşemesi yapıldı, evsel molozlar temizlendi. Başkan Ali Engin 'Fiziki çalışmalarımızla ilçemizin çehresini değiştirmeye devam ediyoruz” dedi Narlıdere'de yol çalışmaları hız kesmeden sürüyor

  • Ege Postası
  • 12.11.2019 - 11:16

Narlıdere Belediyesi, altyapısı tamamlanmış sokaklarda sürdürdüğü fiziki çalışmalar ile fark yarattı. Bu kapsamda, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince çeşitli sebeplerle yol ve kaldırımlarda meydana gelen bozulmalar tamir edildi, eksikler tamamlandı. 33 cadde ve sokakta 13 bin metrekare kilit parke ve 3 bin metre bordür döşendi. 2. İnönü ve Atatürk mahallelerinde, yaya ulaşımını kolaylaştırmak için yeni merdivenler yapıldı, var olanlar yenilendi.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ise tüm parkları elden geçirdi, eksikler tamamlandı. Temizlik İşleri ekipleri ise evsel molozları tek tek temizleyerek çevre düzenini sağladı. İzmir Büyükşehir Belediyesi ile ortaklaşa olarak, bozuk olan yollarda asfalt yama çalışmaları yapıldı.


“TÜM MAHALLELERE EŞİT HİZMET”

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin “Fiziki yatırımlar ve altyapı hizmetlerimizle Narlıderemizin çehresini değiştirmeye devam ediyoruz. Tüm mahallelerimize eşit hizmet götürme ilkemiz doğrultusunda, ilçe genelinde yol ve kaldırım yenileme çalışmalarına devam edecek, tüm eksiklikleri ve ihtiyaçları gidereceğiz" dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.