Dolar 32,3279
%0.24
Euro 35,0469
%-0.21
Altın 2.282,880
%0.23
Bist-100 8,98
%2.01

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Narlıdere'de yeşil seferberlik

Narlıdere'de yeşil seferberlik

Narlıdere’de kişi başına düşen yeşil alan oranını artırmak için çalışmalar yürüten Narlıdere Belediyesi, 200 fidanı daha toprakla buluşturdu. Çatalkaya’da yapılan orman temizliğinde ise farkındalık yaratıldı. Başkan Ali Engin “Ormanlarımızı korumalı, ağacı sevmeliyiz. Bu anlamda başlattığımız seferberlik sürecek” dedi. 200 fidan toprakla buluştu

  • Ege Postası
  • 13.10.2019 - 10:35
Narlıdere’de ‘yeşil’ seferberliğini sürdüren Narlıdere Belediyesi Narlı Mahallesi, Aykut Barka Parkı’nda 200 çam fidanını daha toprakla buluşturdu. Düzenlenen törene Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, CHP İlçe Başkanı Şahin Fırat, TEMA yöneticileri, meclis üyeleri, muhtarlar, öğrenciler ve Narlıdereliler katıldı. Fidanların dikimini gerçekleştiren katılımcılar, can suyunu da birlikte verdi. Etkinliğe katılanlar, Başkan Ali Engin’in doğum gününü de pasta keserek kutladı.



ÇATALKAYA DAĞI’NDA ORMAN TEMİZLİĞİ
Çatalkaya Mahallesi’nde ise orman temizliği yapıldı. Belediyenin farklı birimlerindeki teknik ekipler ve vatandaşlar, Çatalkaya Dağı’nın eteklerindeki çöpleri temizleyerek farkındalık çalışması yaptı.

“DOĞAMIZI KORUMALIYIZ”
Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin “Narlıderemiz de kişi başına düşen yeşil alan oranını artırmak için çalışıyoruz. Daha önce 600 fidanı toprakla buluşturmuştuk. Bu kez 200 fidan daha diktik. Ormanda yaptığımız temizlik çalışmasında ise farkındalık yarattık. Narlıdere İzmir’in en yeşil ve en temiz ilçesi olacak. Bu ilçe, bu şehir bizim. Doğamızı, ormanımızı korumalı, ağacımıza sahip çıkmalıyız” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.